Županijsko kickboxing prvenstvo u pointfightingu, lightcontactu i kicklightu: Filip Grbić i Alan Tursunović dvostruko zlatni

Županijsko kickboxing prvenstvo u pointfightingu, lightcontactu i kicklightu:  Filip Grbić i Alan Tursunović dvostruko zlatni

30.1.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest sa Županijskog kickboxing prvenstva u pointfightingu ,lightcontactu i kicklightu. Filip Grbić i Alan Tursunović dvostruko zlatni.

U  Pazinu je 29.01.2017. u organizaciji Kickboxing saveza Istarske županije i domaćeg kickboxing kluba „Minotaur" održano Županijsko kickboxing prvenstvo u tatami disciplinama tj. u pointfightingu,  lightcontactu i  kicklightu. Nastupilo je  237 natjecatelja iz 13 istarskih klubova. Labinski natjecatelji koji su ovim natjecanjem otvorili novu sezonu, osvojili su 23 medalja od kojih 5 zlata, 8 srebra i 13 bronci, te pehar za najboljeg pojedinca.

Rezultati u pointfightingu:

   Filip Grbić  je ponovo  bio uspješan osvojivši  dva zlata.  Nastupio je u kategoriji do 63  u juniorima i starijim kadetima te u obe discipline osvojio zlato.

    Dva zlata, ali u kadetima, osvojio je  Alan Tursunović. Nastupio je  u mlađim i starijim kadetima u kategoriji do 42  kilograma. Ujedno je proglašen najboljim  kadetom te osvojio pehar.

 Zlato ima i David Malinarić kod dječaka do 25 kilograma, dok kod mlađih kadeta ima broncu.

  Manuela Malinarić ima dva srebra  i to kod djevojčica u kategoriji plus32 kilograma i kod mlađih kadeta do 37 kilograma.

  Roko Brenković ima dva srebra  do 69 kilograma i to kod juniora  i seniora.

Goran Šime Stipanov ima srebro kod starijih kadeta do 63 kilograma, dok kod mlađih kadeta u plus 47 kg ima broncu.

 Marko Milevoj ima srebro kod dječaka do 25 kilograma.

Bronce su osvojili Victoria Pekas kod djevojčica plus 32 kilograma, Marin Bašić kod starijih kadeta do 42 kilograma, Lucas Hrvatin Jugovac kod starijih kadeta do 57 kilograma, Filip Bašić i Adrian Tursunović  kod dječaka do 32kilograma.

 U lightcontactu  srebro imaju Filip Grbić kod starijih kadeta do 69 kilograma, a Roko Brenković kod juniora do 69 kilograma.

 U kicklightu Filip Grbić osvojio je broncu u kategoriji do 63 kilograma kod starijih kadeta.

 

 

 

kbk budokai labin kickboxing borilački sportovi alan tursunović filip grbić