Zoran Peruško, novi stari trener MNK Potpićan 98 ABS

Zoran Peruško, novi stari trener MNK Potpićan 98 ABS

20.1.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon tjedan dana razgovora i dogovora sa potencijalnim kandidatima za preuzimanje mjesta trenera državnog prvaka Hrvatske u futsalu, Uprava MNK Potpićna 98 A.B.S. odlučila se za u ovom trenutku najbezbolnije rješenje, pa je mjesto novog (starog) trenera povjerila Zoranu Perušku, koji je sa te pozicije odstupio prije početka ovogodišnje 1 HMNL.
 
Ovaj nam je odabir najbezbolniji jer se radi o treneru koji je sa nama proveo prošlu natjecateljsku sezonu, poznaje igrače, poznaje stanje u klubu, pa neće biti potrebno vremena za njegovu aklimatizaciju. Ujedno, bio je prisutan sa nama i u Portugalu na elitnoj rundi lige prvaka, kao i na posljednje dvije službene utakmice, tako da mu u ovih nekoliko mjeseci otkada ga nema nije puno toga promaklo - istaknuo je predsjednik MNK Potpićan 98 A.B.S. Branko Katičić.
 
Prva provjera novog trenera i momčad čeka već u subotu u Splitu gdje u sklopu prvog kola proljetnog dijela prvenstva potpićanci gostuju kod Mejaša. Turbulentan siječanj MNK Potpićan 98 A.B.S. završava sa tri ogleda protiv zagrebačkog Nacionala kada najprije u 1/4 finalu Kupa Hrvatske 26. siječnja dočekuju Zagrepčane dok je uzvrat u Zagrebu sedam dana kasnije. U međuvremenu iste se momčadi susreću u sklopu drugog proljetnog kola, 29. ili 30. siječnja u Zagrebu.
 

Ujedno redove Potpićna napustio je Slaven Novoselac, koji će karijeru nastaviti u beogradskom Marbu, dok oko ostanka ili odlaska Sanela Bojkića, koji ima namjere posvetiti se samo velikom nogometu u NK Rudar, nije još sve definirano.
--
MNK POTPIĆAN 98 A.B.S.

 

MNK potpićan 98 mnk potpićan 98 abs mali nogomet I HMNL zoran peruško sanel bojkić