Žiri o Rafaelu Santalezi iz Rapca: Demonstrirao si sve najljepše što pjevanje sadrži!

Žiri o Rafaelu Santalezi iz Rapca: Demonstrirao si sve najljepše što pjevanje sadrži!

2.3.2016. // RTL // Objavljeno u kategoriji Glazba

Četrnaestogodišnji Rafael iz Rapca čarobnog glasa predstavio se žiriju „Zvjezdica“ Oskarom nagrađenom pjesmom Sama Smitha iz posljednjeg filma o tajnom agentu Jamesu Bondu, „Writings on the wall“.

Baš poput Bonda, Rafael je „sredio“ svih pet članova žirija i zasluženo zaradio svih pet stolica.

- Začudno si zreo pjevač i želja je u tebi toliko jaka da ti skoro mikrofon ni ne treba. Odlično - komenitrala je Rafaelov nastup Vanna.

- Ja sam pola pjesme proveo s rukom u zraku kao Kip slobode. Impresionirao si me. Bilo je toliko kvalitetnih stvari koje si nam pokazao. Ti silni prijelazi, nijanse, zatvoreni tonovi, falseti, ma ti si demonstrirao sve najljepše što pjevanje sadrži! Ne uvijek besprijekorno, ali potpisujem - ti ćeš biti pjevač - kazao je oduševljeno maestro Šljivac, a riječima hvale njegov su nastup pozdravili i ostali članovi žirija.

 

 - Ovo si otpjevao potpuno drugačije od Sama Smitha, što je veliki plus. Interpretacija je bila potpuna. Savršen si materijal od kojeg se može napraviti savršen, ali baš savršen pjevač i vrhunski interpreta - komentirao je Luka, a Alka zaključila priču o sjajnom nastupu riječima: „Ja se usuđujem reći da si u ovoj sezoni za mene najbolji do sada“.

 

Video

 

 

rafael santaleza pjevanje zvjezdice show