ZAVRŠNICA NOVOGODIŠNJEG TURNIRA GRADA LABINA 2022

ZAVRŠNICA NOVOGODIŠNJEG TURNIRA GRADA LABINA 2022

9.1.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Došli smo i do posljednjeg dana ovog novonormalnog futsal turnira. Vjerojatno nikad u povijesti nije u Labinu bila u istom danu ovakva koncentracija vrhunskog futsala, kao što će biti danas. Najbolji malonogometaši sa našeg poluotoka boriti će se danas od četvrtfinala pa nadalje, za pehar, prestiž ali i novčanu nagradu. Zato požurite uzeti mjesto u dvorani, jer ulaz će biti ograničen!

Krećemo sa polufinalima veterana:

14:00 Potpićan Jezero bar & club - Harlem Autootpad Trumić

Potpićanci nedvojbeno favoriti, pogotovo ako im se priključe stariji Drndić i Radusin. Ali Trumići su se već puno puta pokazali kao žilava ekipa, tako da neće biti iznenađenje ako bude tvrda utakmica.

14:40 Raša Merag - Santa Domenica c.b. Alt

Ovaj susret očekivao se u finalu, ali evo ih već sada. Potpuno izjednačena utakmica, sa puno prekaljenih nogometaša na svakoj strani. Presuditi će inspiracija pojedinaca.

Seniori nastupaju od 15:20 nadalje:

15:20 Ulja Komarija - Plavi put

Susret dvije ekipe sa Pazinštine. Ulja Komarija pobjednici su zimske lige Pazina pred dvije godine, a Plavi put ove. Plavi put je osvojio i treće mjesto na Ulici, tako da su u ovom meču lagani favoriti. Ali daleko je to od sigurne pobjede, pošto je Komarija pokazala jako dobru igru u Labinu.

16:00 Okić Grupa - Domino Maling

Okići dominantno osvojili skupinu, dok su se osvajači Ulice morali izvlačiti u zadnjem kolu. Najviše toga ovisi koji igrači će danas nastupiti, ali dajemo laganu prednost Malingu, ipak je to trenutno najbolja futsal družina na poluotoku.

16:40 Čago Žminj - Elvinho Gljive Autootpad Trumić

Čago se pokazao kao odlična ekipa i najveći je favorit četvrtfinala. S druge strane Elvinho i njegove gljive, iznenađenje grupne faze, skupina mladih igrača željnih futsal slave. Mogu li i danas pokazati zube? Vidjet ćemo, definitivno nisu bez šanse!

17:20 Veruda Konoba Danijela - Harlem Autootpad Trumić

S obzirom da su Verudeži prikazali možda i najbolji futsal grupne faze, a da Harlem brani čast na svom parketu, možemo ovo nazvati derbijem četvrtfinala. Za Verudu igra nekolicina igrača iz Slovenije, a trebao bi im se danas pridružiti i Husarić, dok i naši Harlemovci najavljuju neka pojačanja. U svakom slučaju biti će spektakl!

Nakon četvrtfinala slijedi utakmica za 3. mjesto veterana, pa polufinala seniora. Finale veterana zakazano je u 20:00, nakon čega slijedi utakmica za 3. mjesto seniora, te veliko finale oko 21:20.

 

MNK FUTSAL LABIN

futsal mali nogomet turnir grada labina labin