ZAVRŠILA 1.ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU, OTVORENE PRIJAVE ZA 2. TERMIN

ZAVRŠILA 1.ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU,  OTVORENE PRIJAVE ZA 2. TERMIN

18.7.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

JK"Kvarner" je uspješno završio prvu školu jedrenja gdje je prve korake u jedrenju napravilo 19 polaznika te se nadamo da će novi jedriličari nastaviti jedriti kroz cijelu godinu.
Igrati se, naučiti jedriti i pri tome uživati u ljetu osnovna je ideja naše škole jedrenja.
Ljetni praznici s vršnjacima, mnogo zabave u veselom okruženju zajedničkog učenja kroz igru, mnogo sunca i mora - to je ono šta djeci nude naši ljetni tečajevi jedrenja.
"Optimist" je idealna jedrilica za obuku dječaka i djevojčica do 14 godina starosti. Njen oblik, oprema i svojstva pri jedrenju garancija su sigurnosti - Optimist je nepotopiv! Naravno, naši iskusni jedriličari uvijek čamcem prate djecu i paze za njihovu sigurnost.

Još imamo mjesta za upis u 2. termin škole jedrenja.
PREDUVJETI ZA UPIS DJECE
Dob od 7 do 14 godina
Da su solidni plivači
TERMINI ODRŽAVANJA
Termin 25.07. - 04.08.2022., dogovor 24.07.2022. , 18:00 u prostorijama  kluba
CIJENA
700/kn


Pokazat ćemo i objasniti sve što treba znati o jedrilici, jedrenju, vjetru i moru, a u to ćemo na primjeren način uklopiti i nužnu teoriju. Naša ljetna škola jedrenja temelj je svakog daljnjeg svladavanja ove lijepe vještine. Sve što je Vašem djetetu potrebnu su kupaće gaćice/kupaći kostim, udobna majica s dugim rukavima, kratke hlače i obuća koja se može smočiti. Nikako ne smijete zaboraviti kapu i zaštitu protiv sunca, a djeci koja nose naočale potrebna je i uzica za naočale.

JK kvarner sport škola jedrenja