Završena jedriličarska regata "Labinska republika"

Završena jedriličarska regata "Labinska republika"

11.5.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Danas je u Rapcu okončana jedriličarka regata „Labinska republika“ upriličena u povodu trideset pete obljetnice osnutka Jedriličarskog kluba „Kvarner“ iz Rapca. Vodeći u ukupnom poretku nakon prvog dana, posada CODE 7 iz opatijskog JC „Croatia zadržali su svoju prednost i nakon dva današnja plova.  Prednost iz prvog dana u kategoriji VI (jedrilice od 10,5o metara) zadržali su i domaći jedriličari iz JK „Kvarner“ Rabac, posada ALBA II.

 

U istoj kategoriji posada TRGET sa skipericom Helenom Vlačić zauzela je četvrto mjesto. U Kategoriji II (jedrilice do 7,6 metara) mješovita pulsko-labinska posada MU osvojila je drugo mjesto. Nagrade najboljima, na prigodnoj ceremoniji uručila je direktorica TZ Labin, gđa. Radmila Kos-Paliska.

 Sinoć je u Rapcu upriličena i mala svečanost na kojoj su trinaestorici osnivača JK „Kvarenr“ iz Rapca, na čelu sa legendom labinskog jedriličarskog sporta, Petrom Rubinićem uručena prigodna priznanja.

 

LabinSport 

pobjednik TZ turizam Petar Rubinić Radmila Paliska Kos Rabac Regata krstaša Jedrličarski klub Kvarner sport regata jedriličartsvo riva