Započele pripreme RK Mladog rudara za nastavak sezone u 1. HRL Jug, Marko Kontošić novi član Izvršnog odbora kluba

Započele pripreme RK Mladog rudara za nastavak sezone u 1. HRL Jug, Marko Kontošić novi član Izvršnog odbora kluba

9.1.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Prije svega željeli bi svim našim vjernim navijačima, pratiteljima i ljubiteljima labinskog rukometa zaželjeti sretnu i uspješnu 2018. godinu te da zajedno s nama izborite ulazak u premijer ligu. Zanimljivo je to što ove godine obilježavamo obljetnicu 25 godina od prvog ulaska kovara u najviši rang Hrvatskog rukometa, stoga ne bi bilo ljepšeg načina nego da tu obljetnicu proslavimo ponovnim ulaskom u najviši rang Hrvatskog rukometa.

 

Pred kraj prošle godine, 29. prosinca, održana je Skupština RK Maldi Rudar u SC Franko Mileta. Bitne promjene koje su usvojene na Skupštini vezane su uz Izvršni odbor kluba. Naime, na kraju prošle sezone dugogodišnji član Izvršnog odbora gosp. Alen Štucin zatražio je od ostalih članova IO-a da ga se na sljedećoj Skupštini kluba izključi tj razrješi iz rada Izvršnog odbora što je Skupština kluba i prihvatila. S obzirom na Statut kluba, predsjednik kluba Patrik Franković za novog člana Izvršnog odbora Skupštini kluba je predložio gosp. Marka Kontošića što je isto tako Skupština kluba jednoglasno usvojila. Ovim putem htjeli bi se zahvaliti gosp. Štucinu na dugogodišnjem radu u klubu te isto tako gosp. Kontošiću što je prihvatio ulogu novog člana Izvršnog odbora kluba.

 

Što se tiče natjecateljskog djela, seniori RK Mladog Rudara ovog ponedjeljka, 8. siječnja, započeli su pripreme za nastavake sezone u 1. HRL Jug. Službeno drugi dio prvenstva počinje 17. veljače kada u sklopu 12. kola RK Mladi Rudar putuje u Metković, međutim iz prvog djela sezone ostalo je neodigrano 11. kolo koje će se odigrati 10. veljače, u sklopu kojeg RK Mladi Rudar putuje u Dubrovnik. Kovarima preostaje 5 tjedana da što kvalitetnije odrade pripreme kako bi se u nastavku sezone pokušao izboriti ulazak u premijer ligu. U sklopu priprema RK Mladi Rudar odigrat će nekoliko prijateljskih utakmica o kojima će, nakon što točni termini budu dogovoreni, javnost biti obaviještena.

 

Što se tiče igračkog kadra nema odlazaka i dolazaka već ozljede pojedinaca na koje nažalost klub ne može utjecati. Zbog ozljeda zadobivenih u  prometnoj nesreći trener Lovrinović do kraja sezone neće moći računati na golmana Juričića te zbog ozljede koljena početku priprema nije se priključio pivot Franković, njegov priključak momčadi očekuje sljedeći tjedan.

 

RK Mladi rudar

rk mladi rudar sport rukomet pripreme