Započele likovne radionice Labin Zdravog grada

Započele likovne radionice Labin Zdravog grada

22.10.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Kultura

Likovne radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce u okviru projekta Labin Zdravi grad ponovno su započele s radom u školskoj 2018./2019. godini. Tim povodom održan je sastanak voditeljice Labin Zdravog grada Vesne Blažina Hatić sa voditeljicama likovnih radionica Alidom Blašković i Sonjom Škalamera Novak. Dogovoren je plan rada za 2018./2019. i aktivnosti likovnih radionica povodom obilježavanja određenih datuma tijekom godine, prosinačkih svečanosti, dana hrvatskih zdravih gradova, dana kazališta, i dr.

Likovna radionica „Iktin“, Alide Blašković za srednjoškolce djeluje u prostorijama Srednje škole Mate Blažine i održava se jednom tjedno. Alida vodi mlade kreativce u nove likovne izazove. Cilj radionice je otkrivanje individualnih sklonosti prema likovnom stvaralaštvu i izrazu te i samo razvijanje likovnih sposobnosti individualaca. Srednjoškolac/ka si? Kreativan si? Voliš umjetnost? Voliš crtati? Prijavi se u likovnu radionicu na tel. 0989181031 (Alida).

Likovna radionica Vinež, Sonje Škalamera Novak za osnovnoškolce djeluje u prostorijama Doma kulture „Riko Milevoj“ na Vinežu i održava se jednom tjedno. Vrijedne ruke članova likovne radionice kroz kreativne igre izradile su brojne radove od prirodnih, reciklirajućih i ekoloških materijala. Zanimljive likovne teme, korištenje raznih likovnih tehnika, usvajanje likovnog – vizualnog jezika, razlozi su da postanete dio ekipe koji će stvarati predivne likovne radove. Sonja je učiteljica likovne kulture u Osnovnoj školi „Ivan Batelić“, Raša. Prijavite se u likovnu radionicu na tel. 098653745 (Sonja).

Likovne radionice su besplatne za sve sudionike.

Pozivaju se zainteresirani da se uključe!

likovne radionice radionice kulturasonja škalamera novak alida blašković labin zdravi grad