Započela javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Koromačno

Započela javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Koromačno

20.4.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

U ponedjeljak, 20. travnja 2015., započela je Javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Koromačno, koja će trajati do 20. svibnja 2015. godine. 

Za vrijeme trajanja javne rasprave Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Koromačno bit će izložen na javni uvid:
- u prostorijama vijećnice Općine Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša, radnim danom u vremenu od 9:00 do 14:00 sati, i
- u prostorijama Društvenog doma Koromačno, na adresi Koromačno 17, Koromačno, radnim danom u vremenu od 17:00 do 19:00 sati.

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Koromačno objavljen je i na web stranicama Općine Raša na adresi www.rasa.hr, u prilogu ove vijesti. 

Javno izlaganje radi obrazloženja rješenja iz Prijedloga Urbanističkog plana uređenja naselja Koromačno održat će se dana 4. svibnja 2015. godine: 
- za javnopravna tijela u prostorijama vijećnice Općine Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša, s početkom u 13,00 sati, i
- za sve zainteresirane u prostorijama Društvenog doma Koromačno, na adresi Koromačno 17, Koromačno s početkom u 17,00 sati.

Očitovanja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Urbanističkog plana uređenja naselja Koromačno mogu se davati cijelo vrijeme tijekom javne rasprave do zaključno 20. svibnja 2015. godine, a upućuju se nositelju izrade (Općina Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, Raša).

U prilogu: Prijedlog Urbanističkog plana naselja Koromačno.

Priloženi dokumenti:

  1 Koristenje i namjena povrsina.pdf

  2A Promet.pdf

  2B Posta i eki.pdf

  2C Elektroenergetika.pdf

  2D Vodoopskrba.pdf

  2E Odvodnja otpadnih voda.pdf

  3 Uvjeti koristenja, uredenja i zastite povrsina.pdf

  4 Nacin i uvjeti gradnje.pdf

  Obrazlozenje plana.pdf

  Sazetak za javnost.pdf

  Tekstualni dio-odredbe za provodenje.pdf

 

 

rasa.hr

 

 

urbanistički plan javna rasprava koromačno općina raša plan uređenja upu