Zametu susjedski derbi protiv Rudana Labin uz dramatičnu završnicu

Zametu susjedski derbi protiv Rudana Labin uz dramatičnu završnicu

9.2.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Pravi mali triler odigrao se danas u riječkoj dvorani Zamet. Istoimeni premijerligaš porazio je labinski Rudan nakon što je u samom smiraju uspio sačuvati prednost koju je stvarao od samog početka utakmice.

Nije to bio dan Labinjana, od prve minute Zamet je krenuo u vodstvo, a u 24. minuti već je bilo pet pogodaka prednosti. Na više od toga nisu gosti dozvolili, štoviše, uspjeli su u nastavku gotovo u potpunosti anulirati prednost Riječana.

U 53. minuti Fran Mileta pogodio je za 21:20 i činilo se da bi Labinjani mogli napraviti veliki preokret. Ipak, u narednoj minuti dva gola domaćina da bi priču u 55. samo naizgled završio Martinović. Naime, do kraja gosti zabijaju tri gola u nizu pa je u 59. minuti na semaforu 24:23. U posljednjoj minuti tri gola na susretu te jedna obrana, Marina Sorića nakon šuta Petra Puljića.

Igrač utakmice bio je Matija Starčević, strijelac osam golova, a odličan je bio i vratar Marin Sorić sa osam obrana (33%). U labinskim redovima najbolji je bio Fran Mileta sa sedam pogodaka. Bruno Ćopić dodao je osam obrana (25%).

Foto: Katerina Franković

rukomet rk rudan labin rk zamet rijeka