Vratar NK Istre Ervin Radulović dogovorio se sa NK Rudarom

Vratar NK Istre Ervin Radulović  dogovorio se sa NK Rudarom

10.7.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon mjesec i pol dana stanke, večeras u 18.30 sati nogometaši labinskog »Rudara« u renoviranom izdanju započinju pripreme za novu trećeligašku sezonu. Ova dugotrajna pauza bila je izuzetno burna, jer se dogodilo nekoliko promjena, a pred njima je i vrlo važna skupština kluba koja je imala bogatu uvertiru. Što se tiče promjena u momčadi, umjesto trenera Ljubomira Vilića momčad će danas na prvi trening povesti novi trener Nino Kos, a njegov pomoćnik bit će Ratko Benazić.

 

Ljubomir Vilić postavljen je za sportskog direktora, a u posljednja 24 sata riješeno je i goruće vratarsko pitanje. Sve je, naime, dogovoreno s dosadašnjim vratarom pulske »Istre« Ervinom Radulovićem koji će u narednoj sezoni nositi zeleni dres. Uz njega, pregovara se s još nekoliko igrača od kojih bi neki mogli osvanuti na prozivci, a prije svega je to Sandi Dobrić, član pulske »Istre 1961«, jer postoji obostrana želja za realizacijom tog transfera.

 

Trener Nino Kos za današnju prozivku i prvi trening u kadar momčadi uvrstio je sve igrače koji su završili juniorski staž te nekolicinu juniora koji su i do sada bili u kadru prve momčadi. Što se tiče odlazaka, za sada se jedino Paracki vratio u matični klub »Rijeku«, odakle je proslijeđen u »Karlovac«, dok je vrlo vjerojatan i odlazak Tomasa Černjula u susjedno »Jedinstvo Omladinac« iz Nedešćine. Problem je i s vratarom Aničićem koji se zbog radnih obaveza momčadi može priključiti tek u rujnu. Kompletne pripreme odradit će se u Labinu, uz odigravanje sedam do osam pripremnih utakmica.


Pred vratima je i sjednica Skupštine kluba koja bi se trebala održati sutra u 19 sati, kada će biti izabrani novi ljudi koji će voditi klub u naredne četiri sezone. Kao uvertira svemu tome prekid je svih odnosa labinskog internet portala »Labinsport« s nogometnim klubom »Rudar«, iz razloga što je klub, odlukom uprave, uskratio davanje bilo kakvih komentara i prisustvovanje bilo kojeg novinara ovog portala početku priprema labinskog trećeligaša.

R. FONOVIĆ

NK Rudar Ljubomir Vilić Ervin Radulović nogomet Ratko Benazić Nino Kos