Vraća se malonogometna zimska liga grada Labina!

Vraća se malonogometna zimska liga grada Labina!

22.11.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon nekoliko pokušaja revitalizacije Zimske malonogometne lige (zadnja održana bila je 20. ZMNL, na zimu 2012/2013), izgleda da je konačno sazrijelo vrijeme da Labin povrati svoje omiljeno rekreacijsko sportsko natjecanje!

Naime, nedavno osnovana udruga Futsal Labin okupila je veliki broj zainteresiranih ekipa, te se sa sigurnošću može najaviti 21. ZMNL, koja će se igrati u prosincu i siječnju, u velikoj dvorani SC Franko Mileta!

Liga će se igrati u četiri kategorije: Seniori, Veterani (igrači rođeni do 31.12.1981.), te za djecu: U14 i U11, gdje će nastupiti selekcije nogometnih klubova sa Labinštine i možda poneki gost.

Planirano je da u ligi seniora bude 10 ili 12 momčadi, dok bi u ligi veterana nastupalo šest momčadi. Točan broj momčadi kao i sustav natjecanja znao bi se nakon završetka prijava. U ligama U11 i U14 nastupiti će po šest momčadi.

Planirani početak lige je subota 08. prosinca, a liga bi trajala šest vikenda. Finala su planirana za nedjelju 27. siječnja. Pauza će biti vikend prije Nove Godine, te možda i vikend poslije, ovisno o dogovoru sa ekipama.

Kotizacija za veteranske i seniorske momčadi je po 1.000,00 kn, a cijela kotizacija ide u nagradni fond, dok je za lige U11 i U14 sudjelovanje besplatno. Prijave za ligu traju do 01. prosinca, kad bi se izvukle skupine i parovi prvog vikenda, a inicijalni sastanak saziva se za prekosutra, petak 23. studenog u 18 sati, u caffe baru GAMP u sportskom centru. Mole se svi zainteresirani predstavnici ekipa da prisustvuju prvom sastanku.

malonogometna zimska liga mali nogomet futsal udruga futsal labin futsal labin