Vilić trener juniora, Čupić trener kadeta NK Rudar

Vilić trener juniora, Čupić trener kadeta NK Rudar

18.7.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U četvrtak 17. srpnja 2014. održan je sastanak svih trenera NK Rudar te je napravljena konačna preraspodjela trenerskih funkcija po selekcijama. Već unaprijed se znalo da će Šumberac i Josipović skrbiti o seniorskoj momčadi, a večeras je odlučeno da će Ljubomir Vilić biti trener juniora, a Franko Čupić kadeta.

 

Brigu oko pionira voditi će Dario Milevoj, a oko mlađih pionira Dean Načinović. U11 A selekciju trenirati će Alen Rašuo dok će zbog povećanog broja članova sa dvije najniže kategorije raditi dva trenera. Tako će U11 B momčad voditi Ivica Baljak i Dino Černjul, a U9 Maurizio Kožljan i Franko Čupić.

 

Koordinator između seniorskog, juniorskog i kadetskog pogona biti će Valdi Šumberac, a za preostalih pet kategorija Dario Milevoj. Trener svih vratara u klubu biti će Dean Načinović. Zbog kontrole namjenskog utroška novčanih sredstava omladinski pogon će u narednoj sezoni poslovati preko zasebnog računa u Erste banci. Sve selekcije počinju s radom prvog dana kolovoza, a ukoliko se formira najavljeni Kup Labinštine, Rudar će nastupiti sa juniorskim i kadetskim sastavom.

 

PR

 

nk rudar nogomet ljubomir vilić franko čupić trener sport