Vili Šaina prozvao Adruina Golju u Hrvatskoj obrtničkoj komori (Audio)

Vili Šaina prozvao Adruina Golju  u Hrvatskoj obrtničkoj komori (Audio)

31.10.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Jučer je u zagrebačkom sjedištu Hrvatske obrtničke komore održano prvo ročište Suda časti kojemu su nazočili  predsjednik i tajnik Udruženja obrtnika Labin  Narčizo Smoković i Arduino Golja  te obrtnik Vilim Filipović. Rasprava je sazvana na inicijativu labinskog Udruženja obrtnika koje je zastupano po predsjedniku Narčizu Smokoviću koji je prijavio Vilima Filipovića.

 

Na ročištu je prijavljenik, odnosno Filipović predsjedniku vijeća kazao da je spreman pod određenim uvjetima na mirno rješenje spora jer kako kaže svjestan je da se daljnjim vođenjem postupka čini šteta Komori i svim njezinim članovima.

Smoković navodi da za sada nema mandat Udruženja obrtnika za pokušaj mirnog rješenja spora ali osobno smatra da mirno rješenje spora može doći u obzir te da je on i prije eskaliranja problema pokušavao smiriti situaciju.. Filipoviću je dodijeljen rok od 15 dana da se pismeno očituje na zaprimljenu dokumentaciju. Smoković i Golja dužni su u istom vremenskom razdoblju precizirati na koje se točno povrede odnosi prijava protiv Filipovića. Za komentar smo kontaktirali Vilija Šainu, predsjednika obrtničke komore Istarske županije. (Prilog Vili Šaina). Golja nije želio dati izjavu s obzirom da je proces u tijeku.

 

Foto: Adruino Golja i Vilim Filipović, Labin.info

Arduino Golja udruga obrtnika Labin Vilim Filipović Vili Šaina .HOK