Vijećnik HDZ-a u raškom vijeću Ivan Mohorović optužio medije, IDS, HDZ i čelništvo Raše za zataškavanje njegovih pitanja

Vijećnik HDZ-a u raškom vijeću Ivan Mohorović optužio medije, IDS, HDZ i čelništvo Raše za zataškavanje njegovih pitanja

21.10.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Zanimljiv su dijalog na sinoćnjoj sjednici raškog Općinskog vijeća vodili vijećnik HDZ-a Ivan Mohorović i raška načelnica Glorija Paliska Bolterstein. Mohorović je naime prozvao načelnicu, predsjednika Vijeća, IDS, HDZ i medije da zataškavaju njegova vijećnička pitanja. Rekao je kako je na pretposljednjoj sjednici Vijeća postavio pitanje u kojem traži da načelnica pozove DORH i USKOK, te da se obavi revizija urbanizacije i prenamjene zemljišta na području Općine Raša: (ton – Ivan Mohorović). Također sam: (ton – Ivan Mohorović 1).

 

A što je vijećnik Mohorović pitao: (ton – Ivan Mohorović 2). Ne znam kako objasniti više stotine odbijenih zamolbi za prenamjenu zemljišta fizičkim osobama, pojedincima je ipak odobreno, dok je kod pravnih subjekata to veći omjer, rekao je Ivan Mohorović i dodao: (ton – Ivan Mohorović 3).

 

Raška načelnica Glorija Paliska Bolterstein odgovarajući Mohoroviću kazala je: (ton – Glorija Paliska Bolterstein 2). I ona veli poput Mohorovića: (ton – Glorija Paliska Bolterstein 3). Odgovorila je ona vijećniku HDZ-a i na njegove tvrdnje o IDS-ovu pritisku na medije: (ton – Glorija Paliska Bolterstein 4). I tu je barem za sada rasprava između vijećnika Mohorovića i načelnice Paliske Bolterstein završila.

 

Radio Labin

 

 

ivan mohorović hdz ids politika mediji općinsko vijeće općina raša glorija paliska bolterstein