VIDEO / VOZAČICA KOJA JE SKRIVILA TRAGIČNU NESREĆU U LABINU PRIVEDENA NA SUD: Određen istražni zatvor da ne bi utjecala na suvozača

VIDEO / VOZAČICA KOJA JE SKRIVILA TRAGIČNU NESREĆU U LABINU PRIVEDENA NA SUD: Određen istražni zatvor da ne bi utjecala na suvozača

16.12.2019. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na Županijski sud u Puli danas u podne privedena je 28-godišnjakinja iz Medulina koja je u noći sa subote na nedjelju u Labinu skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 34-godišnji Ivan Batelić.

Određen joj je istražni zatvor u trajanju mjesec dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke, odnosno prije svega njezinog suvozača.

Ova 28-godišnjakinja upravljala je Volkswagen Polom pod utjecajem 1,37 promila alkohola i zabila se u ugostiteljski objekt Rock Caffe u kojem je boravio veći broj gostiju, a uslijed udara petoro je ljudi ozlijeđeno, te je u konačnici od kobnih ozljeda 34-godišnjak preminuo.

Vozačica (28) iz Medulina prijavljena je za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće, i to za stavak 1. i 4. članka 227. Kaznenog zakona, po čemu joj prijeti zatvorska kazna u trajanju od tri do 15 godina.

Branitelj joj je Nikša Radišić, a na sud je upravo došao zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Mirko Grujić.

VIDEO


Autor: Marica KOŠTA


prometna nesreća labin smrt rock caffe labin tragedija nesreća pritvor istražni zatvor