[VIDEO] U KUC Lamparna otvorena izložba `Prtlog, zeleni poluotok sreće`

[VIDEO] U KUC Lamparna otvorena izložba `Prtlog, zeleni poluotok sreće`

31.10.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Građanska inicijativa Volim Prtlog   je u  petak  27.10.2017. u KUC-u Lamparna  (galerijski prostor Topla veza) otvorila  izložbu "Prtlog, zeleni  poluotok sreće" .  Otvorenje izložbe započelo  je prikazivanjem videa sastavljenog od pristiglih   fotografija  i stihova pjesme  "Moj Labin"  te je dirnuo sve prisutne.

 

Okupljeni  su uživali i u snimkama Prtloga iz zraka koje je snimio Vlatko Martinčić.  Nakon  uvodne  riječi i pozdrava domaćina,   prisutni su pozvani da razgledaju izložbu.  Izloženo je 58  fotografija  koje su djelo  24 autora ljubitelja Prtloga i prikazuju ljepote  toga čarobnoga krajolika od kojih zastaje dah. U postavljanju  izložbe pomogle su  profesorice  likovne  kulture  Davorka Vadanjel i Eni Blašković , a Davorka Vadanjel je  motivirala polaznike  Likovne  radionice "TOČKA"  da  stvore svoje radove na temu Prtloga. Pristigle  fotografije  objavljivale  su se na Facebook stranici Volim Prtlog , a pet fotografija koje su osvojile  najviše  lajkova  posebno su istaknute  na  izložbi .  Razvijanje  fotografija omogućio je svojom donacijom Foto studio Festival.

 

Na izložbu su bili pozvani i gradonačelnik, zamjenici i svi vijećnici, a pozivu su se odazvali gradonačelnik, te zamjenica gradonačelnika i pojedini vijećnici.

 

Zahvaljujemo svima koji su omogućili i podupirali realizaciju izložbe "Prtlog, zeleni polutok sreće". Izložba je otvorena do 4.11.2017. svakim danom od 18:00 do 21:00.

 

 


 

 

 

kuc lamparna prtlog izložba udruga građana aktivizam volim prtlog