[VIDEO] Najava online natječaja Neka se dobri glasovi čuju! 2014. kreativnih radova mladih u sklopu kampanje protiv govora mržnje na Internetu

[VIDEO] Najava online natječaja Neka se dobri glasovi čuju! 2014. kreativnih radova mladih u sklopu kampanje protiv govora mržnje na Internetu

17.2.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Udruga za mlade Alfa Albona sa Info centrom za mlade Istarske županije sudjeluje u  projektu „Neka se dobri glasovi čuju!", jednom od šest projekata u sklopu kampanje protiv govora mržnje na Internetu „Dislajkam mržnju" .

U sklopu projekta otvoren je online natječaj kreativnih radova mladih koji  je sastavni dio projekta  a usmjeren je  prevenciji govora mržnje na Internetu kroz promociju dobrih primjera aktivnih mladih ljudi i njihovih projekata za dobrobit lokalne zajednice. Natječaj je osmišljen u partnerstvu s nositeljima programa Info centara u regiji (Primorsko-goranska, Ličko-senjska, Karlovačka i Istarska županija) nakon trogodišnjeg istraživanja potreba mladih i praćenja trendova u njihovom informiranju i savjetovanju kao i porastu govora mržnje i nasilja na Internetu.

Online natječaj je započeo 17. siječnja a traje do 28. veljače 2014. Prijavnicu i pravila natječaja možete pronaći na umki@umki.hr.

Podijelite s nama vaše priče, pozitivnu energiju i motivirajte druge te progovorite u ime tolerancije, uvažavanja i poštivanja različitosti.

 

 

udruga alfa albona natječaj govor mržnje internet mladi