[Video] Labinjanka Nicole Vidak prošla audiciju i ušla u Ivanom tim u glazbenom showu `The Voice`

[Video] Labinjanka Nicole Vidak prošla audiciju i ušla u Ivanom tim u glazbenom showu `The Voice`

1.2.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nicole Vidak ima 18 godina i dolazi iz Labina. U Rijeci pohađa srednju glazbenu školu i svira klavir. Ljubav prema glazbi prenijela joj je njezina majka dirigentica u čijem je dječjem zboru počela pjevati kada je imala samo dvije godine. Bila je članicom i jedne vokalne skupine, a tri godine je nastupala i s blues rock bendom The Crossroads. Obožava Led Zeppelin, B.B. Kinga i Jimija Hendrixa, a od novijih izvođača voli Joss Stone.

 http://voice.hrt.hr/talent/29/nicole-vidak

 

 

Natjecatelji su podjednako dobri i nijanse odlučuju o tome tko će dospjeti u tim nekog od mentora i ući u drugu fazu natjecanja – dvoboje.

Mentori u showu “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” – Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak – tijekom audicija trebaju kreirati svoje timove od po 12 pjevača. Ako više mentora želi pojedinog pjevača u svom timu, natjecatelj je taj koji bira tim.

Tako mentori trebaju biti što kreativniji kako bi pridobili natjecatelje koje baš jako žele. Jacques se odlučio zapjevati kandidatu, Indira ih je uvjeravala u pobjedu samo ako budu dijelom njezina tima, Tony je ustao sa svog mentorskog stolca i rekao da se ne vraća ako kandidat ne odabere njega, a Ivan se rasplesao.

Četvero mentora željelo je Juru Brkljaču i Pjerina Ruževića. Troje mentora htjelo je Ivu Ajduković, a dvoje Ninu Kraljić. Po jedan mentor okrenuo se Azri Kuštrić Skender, Ivanu Županoviću, Melaniji Purić, Tomislavu Užareviću, Nevenu Stipčiću i Nicole Vidak.

U trećoj epizodi Jacques Houdek pridobio je troje kandidata i sada njegov tim čine: Mateo Pilat, Gordan Gregurović, Martina Milošević, Dino Petrić, Nina Kraljić, Pjerino Ružević i Neven Stipčić.
Indira Levak odabrala je dvoje natjecatelja i za sada su u njezinoj ekipi: Bruna Oberan, Karlo Cvetković, Dora Vestić, Zdravka Damjanović, Samanta Vrbljanac, Ana Opačak, Ivan Županović i Tomislav Užarević.

Tonyja Cetinskog odabralo je još dvoje kandidata, pa njegovu ekipu sada čine: Božidarka Matija Čerina, Bojan Aleksovski, Kristian Ordulj, Maja Škiljević, Sara Barbarić, Jure Brkljača i Iva Ajduković.

Ivan Dečak odabrao je troje kandidata te su u njegovom timu za sada: Dino Purić, Valentina Trstenjak, Dario Došlić, Ante Brzić, Azra Kuštrić Skender, Melanija Purić i Nicole Vidak.

Do iduće subote “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” možete pratiti putem službene internetske stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane uz show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:35 sati na Drugome programu Hrvatskoga radija.

Podsjećamo, u ovom showu naglasak je na glasu. Tako mentori tijekom audicija natjecatelje ne mogu vidjeti, već samo čuti. Ako mentor želi nekog kandidata u svom timu, tijekom nastupa na audiciji treba pritisnuti tipku “Moj glas”. Tada se stolac, u kojem mentor sjedi natjecatelju okrenut leđima, okreće prema pjevaču. Ukoliko se okrene više mentora, kandidat mora odabrati s kime od njih želi ići u idući krug natjecanja.

 

 


 U svom nastupu na audiciji Nicole Vidak pjevala je "It''s A Men''s World" Jamesa Browna

 

 

nicole vidak the voice glazba pjevanje