Velika sportska događanja ovog vikenda u Rapcu i u kampu Marina

Velika sportska događanja ovog vikenda u Rapcu i u kampu Marina

13.5.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proglašenje najboljih XCM natjecatelja velike biciklističke utrke Valamar Terra Magica bit će u subotu, 16.05. u 15.30 sati na rivi u Rapcu, gdje ćemo organizirati i osvježenje za novinare.

U Valamar Terra Magica utrci, natjecatelji se sami mogu odlučiti koju dužinu staze će voziti - 75, 55 ili 35 km. Prekrasne kamenite stazice Labinštine, od mora preko brda nazad na more, u kojoj sama staza dobrim dijelom prati trasu kultnog Labinjonskog maratona, posebnost je ove značajne utrke. Detaljan program Valamar Terra Magica utrka možete pronaći na www.ivtm.eu.

 

Ovaj vikend obiluje sportskim događanjima i u kampu Marina u Sv. Marini u blizini Labina, gdje će ovogodišnji Valamarov sportski ambasador, svjetski rekorder u ronjenju na dah Samo Jeranko, održati radionice za ronioce te se pridružiti sportašima koji sudjeluju u Valamar Terra Magica utrci u Rapcu.

 

Uz Valamar Terra Magica utrke, Rabac će ovog vikenda ugostiti i vrhunske jedriličare u okviru 10. regate Labinske Republike Krstaš Open. Cjelokupni program održat će se u šatoru na rivi a sve detalje možete pronaći na http://www.jkkvarner.hr/regata-labinska-republika-o-regati.

 

PR

 

 

vlamar terra magica mtb utrka biciklizam regata labinska republika jedrenje jk kvarner samo jeranko kamp marina ronjenje na dah