Uredit će se i prilaz Škrilicama

Uredit će se i prilaz Škrilicama

29.12.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Društvo

LABIN - U sklopu rekonstrukcije raskrižja na điru za Rabac i stari grad, gdje se dogodine planira izgraditi kružni tok, uredit će se i prilaz naselju Škrilice, odlučilo je Gradsko vijeće, prihvativši amandman HSU-a. Mještani su, naime, posredstvom ove oporbene stranke aktualizirali svoj pet godina star zahtjev, navodeći da je izlaz iz njihova kvarta na županijsku prometnicu Labin – Rabac zbog slabe preglednosti i nagiba opasnost kako za njih, tako i za turiste.
Ondje je, napominju, urušen i potporni zid na ulazu iz Ulice Alda Negrija te propušta kanalizacija, i to iz zgrade u kojoj je, među ostalim, i ured Turističke zajednice. Upozoravaju da je u neposrednoj blizini vodovodna cijev za Škrilice pa su zatražili i sastanak s predstavnikom Županijske uprave za ceste, u čijoj je nadležnosti ova dionica.
Rotor bi, kako su najavljivali iz Grada, uz sufinanciranje iz županijskog proračuna trebao biti gotov prije početka turističke sezone. Za ovaj je projekt u gradskoj blagajni planirano 700 tisuća kuna. I.R.

prilaz cesta promet raskrižje škrilice