Upoznajte kandidate liste Nezavisni Zajedno

Upoznajte kandidate liste Nezavisni Zajedno

27.4.2021. // LC Promo // Objavljeno u kategoriji Politika

Danas vam predstavljamo 4 kandidata s naše liste - Valdia Medančića, Josipa Škopca, Morena Čekadu i Eni Babić.


7. ENI BABIĆ 


Diplomirala je na Pedagoškom fakultetu u Rijeci i stekla zvanje profesor industrijske pedagogije. Gotovo čitav radni vijek obavljala je poslove iz područja društvenih djelatnosti, odgoja, obrazovanja, sporta…„Majka sam i nona troje unučadi koja su mi najveća radost i bogatstvo.  U slobodno vrijeme volim šetnje uz more, boraviti u prirodi i provoditi vrijeme sa dragim ljudima kaže Eni.


6. MORENO ČEKADA


Moreno Čekada profesionalno se bavi turizmom kao privatni iznajmljivač već 14 godina. Suvlasnik je firme koja pruža usluge u turizmu i član OPG-a. „U svom osobnom i poslovnom djelovanju nastojim ujediniti očekivanja gostiju s mogućnostima kojima naše prekrasno podneblje obiluje“, ističe Moreno, koji je završio Ugostiteljsko-turistički smjer u Opatiji, zanimanje kuhar, ali iskustvo u struci mu je minimalno. Moreno voli putovanja, šetnje u prirodi i ronjenje. Ono što ne voli je dvoličnost i neodgovornost.


5. JOSIP ŠKOPAC


Nakon završene srednje škole, pohađao je razne tečajeve, za pomorstvo, brodove kao i završeni tečaj za kargo inspektora. Nakon toga radio je kao komercijalista (za slovensku firmu) do Domovinskog rata, a kasnije kao privatnik, te su neke od domene njegova rada bile: poslovanje sa bankama, kompjuterska oprema i slično. Umirovljenik je od 2007. godine. Živi sam, a svoje slobodno vrijeme volio je provoditi igrajući sportove poput rukometa i nogometa, zatim ribolovom kojim se još i danas bavi, maslinarstvom te turizmom.


4. VALDI MEDANČIĆ


Ako biste ga upitali da ukratko nešto kaže o sebi reći će: „Oženjen sam i ponosan otac dvaju sinova. Cijenim iskrenost i poštenje, a želja mi je pomoći građanima u njihovom htijenju ka boljem životu. Živimo u bogatom kraju a da toga nismo ni svjesni“. Po zanimanju je inženjer elektrotehnike, radno iskustvo stekao je u firmama  Sigurnost Belušić Labin, Siemens Zagreb i Rockwool Potpićan. Zaposlen je u tvrtki Indikator Labin,  trenutno angažiran na poslovima u Danieli Systecu Labin i Maslinici Rabac.


Više o kandidatima Nezavisni Zajedno, nositelja liste Silvana Vlačića pogledajte klikom na link: www.nezavisnizajednolabin.hr/lista

izbori2021 lokalni izbori grad labin gradsko vijeće eni babić moreno čekada josip škopac valdi medančić