Upoznajte kandidate liste Nezavisni Zajedno

Upoznajte kandidate liste Nezavisni Zajedno

21.4.2021. // LC Promo // Objavljeno u kategoriji Politika

Danas vam predstavljamo 4 kandidata s naše liste - Jasnu Pušec, Huseina Alibašića, Sonju Bračun i Leonea Viškovića.


11. JASNA PUŠEC


Jasna je žena koju Labinjanima ne treba posebno predstavljati. Ugostitelj do srži i promotor istarske kuhinje oduvijek…Rabački je učenik iz vremena kada se u bivšem hotelu Lanterna za predjelo posluživao koktel od škampi u bijelim rukavicama. Devedesetih godina, kaže Jasna, podrezanih krila ide iz kuhinje u kuhinju i postaje svjetski putnik „trbuhom za kruhom“. Šest godina talijanskih Alpi, osam godina New Yorka. Iz najcrnjih noći izvlači najsjajnije lekcije te kroz suze i kroz smijeh, uči i uči... Posljednje desetljeće ispunjeno joj je projektom Velo Kafe, nakon čega odlazi u mirovinu. Jasna osim talenta prema kuharstvu u sebi ima i veliku strast prema pisanju i poeziji.

10. HUSEIN ALIBAŠIĆ


Svoj rad i život posvetio je svojoj obitelji i pčelarstvu. Završio je školu pčelarstva i apiterapije te je član Pčelarske udruge Labin gdje je zadužen za održavanje edukativnog gradskog pčelinjaka. Živi u Labinu već 13 godina sa svojom obitelji, a kaže kako Grad Labin vidi kao mirno obiteljsko mjesto za život. 

9. SONJA BRAČUN 


Po struci ekonomistica, Sonja se trenutno bavi računovodstvenim poslovima u svom knjigovodstvenom servisu, a svoje slobodno vrijeme provodi u prirodi, baveći se čitavim spektrom hobija poput planinarenja, branjem gljiva, skupljanja ljekovitog bilja i slično.

8. LEONE VIŠKOVIĆ


Leo je jedan od poznatijih ugostitelja na Labinštini. Nakon 15 godina rada i stvaranja iskustva u ugostiteljstvu 2005. godine odlučio sam  se okušati samostalno u poduzetničkim vodama'', kaže Leo. Već 15 godina vlasnik je restorana-kavane ''Velo Kafe''. Slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa obitelji i prijateljima.


Više o kandidatima Nezavisni Zajedno, nositelja liste Silvana Vlačića pogledajte klikom na link: www.nezavisnizajednolabin.hr/lista 

lokalni izbori izbori2021 nezavisni zajedno labin nezavisnizajednolabin gradsko vijeće kandidati jasna pušec husein alibašić sonja bračun leone višković labin