UO Labin poziva na besplatnu edukaciju `Tajna uspješne prodaje - neka brojke rade za vas`

UO Labin poziva na besplatnu edukaciju `Tajna uspješne prodaje - neka brojke rade za vas`

10.10.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Pozivamo vas na besplatnu edukaciju koja će se održati u utorak 17.10.2017. s početkom u 10:30 u Gradskoj knjižnici Labin. Tema edukacije je: " Tajna uspješne prodaje - neka brojke rade za vas".

 

Par riječi o predavanju:

Svaki obrtnik se svakodnevno susreće s izazovima poput izrade prodajnih planova, određivanja prodajnog budžeta ili izračuna troška prodaje. Naročit izazov čine razne kalkulacije. Za kalkulaciju prodajnih cijena često nemamo sve podatke. Prepisati cijene od konkurencije i smanjiti ih za 5% realno nema smisla. Što ako je konkurencija krivo izračunala? Što ako su na lošijoj lokaciji nego mi?

 

Nakon cijena najčešće računamo isplativost projekta. Isplati li se uvoditi nove proizvode i usluge, ulaziti na novi teritorij ili u novu tržišnu nišu? 

 

Na seminaru će biti prikazane kalkulacije, korak po korak, kad imamo sjajnu ideju i OSJEĆAMO da bi TO moglo uroditi bogatim plodom, a nemamo gotovo niti jednog podatka za ikakav izračun. 

 

U temi Unapređenja prodaje bit će prikazano sustavno određivanje popusta na osnovnu cijenu. Time ćete stati na kraj kaotičnom davanju popusta, naročito kupcima kojima ne treba dati popust. 

Zbog bolje organizacije događaja svoju prijavu molimo da dostavite na: uo.labin@hok.hr, zaključno sa 16.10.2017.

uo labin udruženje obrtnika predavanje prodaja posao poslovanje biznis