UO Labin: Poziv proizvođačima vina, ulja i meda za sudjelovanje na Gastro izložbi na 26. Kongresu ugostitelja

UO Labin: Poziv proizvođačima vina, ulja i meda za sudjelovanje na Gastro izložbi na 26. Kongresu ugostitelja

6.11.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Obrtnička komora Istarske županije je domaćin ovogodišnjeg 26. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore koji će se od 24. do 26. studenog 2013. godine održati u Hotelu Park Plaza Histria**** u Puli.

Kao domaćin manifestacije koju će posjetiti oko 600 ugostitelja i turističkih djelatnika iz cijele Republike Hrvatske, OKIŽ organizira Gastro izložbu dana 26.11.2013. godine u 11,30 sati, na kojoj će ugostitelji iz svih udruženja obrtnika Istarske županije pripremati tradicionalna istarska jela (eksponate) i prezentirati bogatu istarsku enogastronomsku ponudu.

Budući da će Gastro izložba biti medijski popraćena od strane svih relevantnih medija, te će okupiti brojne posjetitelje i sudionike Kongresa, pozivaju se zainteresirani proizvođači vina, meda i ulja na prezentaciju svojih proizvode na ovoj Gastro izložbi na način da izlože nekoliko vrsta proizvoda, po mogućnosti karakterističnih za istarsko podneblje. Pored pripremljenih eksponata, prezentacija se može obogatiti i propagandnim materijalima koji bi bili na raspolaganju posjetiteljima i medijima.

Kako bi se pravovremeno moglo krenuti sa organizacijom Gastro izložbe, pozivaju se zainteresirani da do 12. studenog 2013. g. dostave povratnu informaciju na e-mail: ok-istre@hok.hr

uo labin proizvodnja gospodarstvo vino ulje maslinovo ulje med hok obrtnici