UEFA Futsal Cup: LIVE prijenos od 15:00 na LC Labin.com-u MNK Potpićan 98 (HR) - MFK Azar (AZR) 4:4 / (Omonia-Kolubara 3:7 - Potpićanci u Elite Round Europe! (Galerija fotografija)

UEFA Futsal Cup: LIVE prijenos od 15:00 na LC Labin.com-u MNK Potpićan 98 (HR) - MFK Azar (AZR) 4:4 / (Omonia-Kolubara 3:7 - Potpićanci u Elite Round Europe! (Galerija  fotografija)

4.10.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Odlučujuća utakmica u pulskoj skupini UEFA malonogometne lige prvaka odžava se danas u Sportskoj dvorani "Mate Parlov".

U 12:30 sati započeo je okršaj između  Kolubare i Omonije. Ne izgube li Srbi taj susret Potpićanci će i prije svog susreta s Azerom, koji se igra u 15:00 sati uz izravni tv-prijenos na drugom kanalu HTV-a kao i ovdje na LC Labin.com-u, osigurati plasman u naredni krug.

AC Omonia- KMF Kolubara 3:7  2 min- Šoša, 15min - Tomin; 27min i 34 min Zivic ; 28 min  i  33 min Ranisavljević;

36min Demetriade, Dacko i Manoli (autogol)

 U posljednjoj utakmici skupine 5 UEFA Futsal Cupa koja je odlučivala isključivo o prvom mjestu u skupini, jer su obje momčadi porazom Ciprana od "Kolubare" osigurale nastup u elitnom krugu natjecanja, Potpićanci su na krilima sjajnog Roberta Funčića i trostrukog strijelca Patrika Drndića, odigrali neodlučeno s favoritom "Arazom".

U "Elite Round" ovogodišnjeg UEFA Futsal Cupa uz našeg prvaka "Potpićna ''''''''''''''''''''''''''''''''98" i azerbejdžanskog "Araza", kroz kvalifikacije se plasiralo još deset momčadi koje su se priključile četvorici nositelja. Sljedeći krug na rasporedu je od 14. do 22. studenog, a domaćini će biti određeni nakon ždrijeba, koji je 13. listopada.

Utakmica 3. kola skupine 5 UEFA Futsal Cupa: Araz – Potpićan ''''''''''''''''''''''''''''''''98 4:4 (2:3). Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja 500. Suci: Antonio Cardoso (Portugal) i Marcelino Sierra Blazquez (Španjolska). Strijelci: 1:0 Borisov (3''''''''''''''''''''''''''''''''), 1:1 P. Drndić (6''''''''''''''''''''''''''''''''), 1:2 Hoxha (6''''''''''''''''''''''''''''''''), 2:2 Nilson Dos Santos (16''''''''''''''''''''''''''''''''), 2:3 P. Drndić (17''''''''''''''''''''''''''''''''), 2:4 P. Drndić (24''''''''''''''''''''''''''''''''), 3:4 Lucas Sergio (33''''''''''''''''''''''''''''''''), 4:4 Lucas Sergio (37''''''''''''''''''''''''''''''''). Žuti kartoni: Borisov (Araz), Radusin (Potpićan ''''''''''''''''''''''''''''''''98).

Kolubara je Potpićancima osigurala prolaz u daljnje natjecanje među 16 najbolji malonogometnih momčadi Europe!!!

 

Slijedeći krug natjecanja na rasporedu je od 14. do 22. studenog, a domaćini će biti određeni nakon ždrijeba u Lyonu koji će se održati 13. listopada. U momčadi „Potpićna 98." svi su igrači pokazali svoje kvalitete, ali se ipak vratar Roberto Funčić pokazao kao junak jučerašnje utakmice. O netom završenom natjecanju trener momčadi, Zoran Peruško kazao je  (Prilog Zoran Peruško). Daljnji tijek natjecanja zahtijevati će i velika financijska sredstva. O financijskoj situaciji kluba Peruško je istaknuo (Prilog Peruško-financije).  (Radio Labin)

 

 

sport uefa futsal cup mali nogomet mnk potpićan 98 potpićan 98 zoran peruško patrik drndić liga prvaka omonia kolubara azar