Udruženje obrtnika Labin poziva na manifestaciju 7. Gastro okusi Istre u Pazinu

Udruženje obrtnika Labin poziva na manifestaciju 7. Gastro okusi Istre u Pazinu

2.5.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

7. manifestacija GASTRO OKUSI ISTRE, održava se u utorak 07.05.2013. godine u Pazinu ( montažni šator na Trgu Slobode) u trajanju od 10 do 17 sati.

Ugostitelji, predstavnici sedam istarskih udruženja obrtnika, pripremati će tradicionalna jela i jela od zdravih domaćih namirnica, koja će se moći degustirati. Uz njih, predstavit će se i najbolji istarski proizvođači vina i maslinovog ulja. U 15 sati, sedam izabranih kuhara natjecati će se u pripremi jela od mesa istarskog goveda – boškarina.

Organizatori manifestacije su Obrtnička komora Istarske županije i Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Istarske županije. Domaćin je Udruženje obrtnika Pazin, glavni pokrovitelji Grad Pazin i Turistička zajednica Središnje Istre, pokrovitelj Hrvatska obrtnička komora.

Istog dana, održava se i manifestacija “Pazinski samanj 1860″, na kojoj će se brojnim događanjima evocirati doba kada je pokrenut tradicionalni pazinski sajam.

Pridružite nam se u Pazinu i podržite predstavnike našeg Udruženja, koji su u natjecanju na prošlogodišnjem izdanju GOI osvojili prvo mjesto, te uživajte uz poslastice istarskih ugostitelja pripremljene od hobotnica, sipa, šparoga, gljiva, mesa istarskog boškarina, domaće kokoši.

 

UO Labin, PR

 

 

gastronomija uo labin obrtnici