Udruge žena Sv. Nedelja „Mendula“ održavat će se komunikacijsko-edukacijske radionice za predškolce

Udruge žena Sv. Nedelja „Mendula“ održavat će se komunikacijsko-edukacijske radionice za predškolce

20.2.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Od ožujka do lipnja 2019. godine u organizaciji Udruge žena Sv. Nedelja „Mendula“ održavat će se komunikacijsko-edukacijske radionice za predškolce koja su se upisala u OŠ „Vitomir Širola – Pajo“ Nedešćina ili njezinu Područnu školu Sv. Martin.

Radionice će voditi Slađana Jukić, stručna suradnica – knjižničarka u OŠ „Vitomir Širola – Pajo“ Nedešćina, a održavat će se jednom ili dvaput tjedno u popodnevnim satima u prostorijama škole.


U sklopu radionica koristit će se raznovrstan didaktički materijal, a djecu će se u ugodnoj i opuštenoj atmosferi kroz igru i učenje poticati na razvoj socijalnih, komunikacijskih i motoričkih vještina. Kroz razgovor, čitanje, kreativan izraz, samostalan rad, rad u parovima ili grupi djeca će se polako prilagođavati na školski prostor, upoznati se međusobno, ali i sa svojim vlastitim potencijalima.

Prijaviti se možete dolaskom u knjižnicu OŠ „Vitomir Širola-Pajo“ Nedešćina ili u Udrugu žena Sv. Nedjelja „Mendula“, Nedešćina 103.

Za sva pitanja možete nazvati br. telefona 095/521-7100 ili 099/292-5782.

Mjesečna kotizacija iznosi 50 kuna, a socijalno ugroženim obiteljima Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ osigurat će financiranje.

Radionice se uspješno provode već petu godinu za redom, a rezultat su zadovoljni budući prvaši i njihovi roditelji.

 Priloženi dokumenti:
HIT_radionice_2019_plakat.pdf (561.27 KB)


OŠ V.Š. Pajo
radionice udruga žena mendula općina sveta nedelja oš vitomir širola pajo komunikacija predškolska djeca