Učenici osnovne škole iz Raše na prijemu kod načelnika

Učenici osnovne škole iz Raše na prijemu kod načelnika

23.4.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Danas je načelnik općine Raša Josip Knapić održao prijem za učenike i mentore Osnovne škole „Ivan Batelić" iz Raše koji su ostvarili vrijedne rezultate na županijskom natjecanju.

Prijemu su prisustvovali učenici Rea Radin, Nina Brljafa, Antonija Hrvatin, Nina Uljanić i Ermin Ismić, te njihovi  mentori Hasnija Karlović, učiteljica hrvatskog jezika, Olivera Tadić, učiteljica kemije, te Smiljana Skopljak, učiteljica povijesti i geografije.

Prisutan je bio i ravnatelj škole, Stanislav Horvat. 
 
»Učenici su sudjelovali na županijskom natjecanju iz geografije, hrvatskog jezika i na «Ca je ča», a po prvi put i na natjecanju  iz kemije, te su  postigli izvrsne rezultate» istaknuo je ravnatelj Osnovne škole «Ivan Batelić» iz Raše Stanislav Horvat.  

U opuštenoj atmosferi ,načelnik  Josip Knapić je razgovarao sa učenicima i mentorima te im čestitao na uspješnim rezultatima koje su postigli na takmičenjima. Dodao  je kako je za nadarene učenike uvijek potrebno naći financijska sredstva i omogućiti im učestvovanje na natjecanjima. Istaknuo je da su ovi mladi učenici postizanjem ovoga hvalevrijednoga uspjeha na najbolji način prezentirali kako svoju školu, tako i općinu Raša. Učenicima, mentorima i ravnatelju Osnovne škole «Ivana Batelića» iz Raše načelnik je poklonio knjige.  

Na kraju su učenici izrazili svoju želju, a to je pomoć u kupnji lektira za školsku knjižnicu, te pribora za kabinet iz kemije i obnovu fasade na njihovoj školi. 

 

Općina Raša

 

Nina Brljafa učenici općina raša pino knapić Rea Radin Antonija Hrvatin Nina Uljanić Ermin Ismić