U Zagrebu otvorena izložba natječajnih radova za zgradu budućeg Doma za starije osobe i javni park

U Zagrebu otvorena izložba natječajnih radova za zgradu budućeg Doma za starije osobe i javni park

16.3.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U ponedjeljak je u prostorijama Udruženja hrvatskih arhitekata u Zagrebu otvorena izložba natječajnih radova prispjelih tijekom provedenog urbanističko-arhitektonskog natječaja za zgradu Doma za starije osobe i javni park u Labinu.

 

Naime, na ovaj su natječaj prispjela 52 rada koja su izložena na izložbi dok je prvu nagradu dobio mladi autorski tim iz Rijeke kojeg čine Iva Ćuzela-Bilać, Oliver Čikeš I Saša Meničanin.

 

Tom se prigodom Anamarija Lukšić, pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i gradnju u ime Grada Labina kao naručitelja zahvalila svim natjecateljima što su sudjelovali u ovom natječaju i uložili ogroman trud u izradu natječajnih radova.

Otvorenju izložbe prisustvovali su predsjednik Udruženja hrvatskih arhitekata Hrvoje Hrabak, predsjednica Ocjenjivačkog suda prof.dr.sc.Hildegard Auf Franić i  Iva Ćuzela Bilać jedna od autorica prvonagrađenog rada te autor drugonagrađenog rada Roman Šilje.

 

izložba arhitektonsko rješenje javni park labin društvo život penzioneri natječaj dom umirovljenika dom za starije i nemoćne javni park