U Valamarovom Tunarica Sunny Campingu održana još jedna vesela 'Domoća fešta od mora'

U Valamarovom Tunarica Sunny Campingu održana još jedna vesela 'Domoća fešta od mora'

20.9.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Sportska natjecanja i bogata gastronomska ponuda uz dobru glazbu i ove godine su dočekali posjetitelje tradicionalne Domoće fešte od mora va Tunarice koja je prošlog vikenda održana u  Valamarovom Tunarica Sunny Campingu i označila početak jeseni u Istri.

 

Za brojne najmlađe posjetitelje osiguran je izvrstan provod. Uživali su u kreativnim radionicama, smijali se uz klauna na baloon showu i plesali uz Maro mini Disco. Odrasli su, pak, uživali u degustaciji i prezentaciji tradicionalnih domaćih proizvoda poput maslinovog ulja, domaćeg vina, lavande, meda, eteričnih ulja, a zatim i u turniru u stolnom tenisu i stolnom nogometu, turniru u briškuli, utrci kajaka i iznimno popularnih SUP-ova.

 

Nakon uspješne prošlogodišnje cross utrke dužine 5500 metara njezino novo izdanje je i ove godine održano na poluotoku Ubaš u organizaciji Triatlon kluba Albona Extreme. Pobjednici u obje kategorije (muškoj i ženskoj) nagrađeni su peharom, dok su svi ostali trkači dobili medalje za sudjelovanje. Pobjednik u muškoj kategoriji je Matija Lisec, a u ženskoj kategoriji Andreja Stojšić.

 

Sve zabavne sadržaje začinila je dobra muzika za koju se pobrinuo bend The Blenders koji je svirao od 17 sati pa sve do ponoći i bio zaslužan za sjajnu atmosferu koja je trajala do samog kraja fešte.

tunarica fešta od mora domoća fešta od mora valamar utrka