U TRI DANA REZERVIRANA TREĆINA ULAZNICA ZA FINAL-FOUR

U TRI DANA REZERVIRANA TREĆINA ULAZNICA ZA FINAL-FOUR

29.3.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

PREDBILJEŽBA ULAZNICA ZA ZAVRŠNICU MALONOGOMETNOG KUPA

Nakon što su ugovorom između MNK Potpićan 98. i Agencije RUDAR-marketing regulirana međusobna prava i obveze u svezi distribucije ulaznica za utakmice malonogometnog Final-foura koji će se igrati u Labinu 24.-25. travnja ove godine za iste je počela predbilježba. U tri dana koliko traje predbilježba već je rezervirano 486 kompleta ulaznica za završnicu.
 
KOMPLET ZA FINAL-FOUR I ULAZNICE ZA SQUARE SAMO ZA ČITATELJE LabinSport-a – 50 KUNA
 
RUDAR-marketing kao vlasnik LabinSport-a omogućiti će svojim čitateljima da komplet ulaznica za sve četiri utakmice Final-foura kupe za 50 kuna. Da bi ostvarili to pravo čitatelji LabinSporta moraju putem našeg servisa „Vaša vijest“ koji se nalazi u glavnom izborniku popuniti tražene podatke /ime i prezime, telefon i e-mail/ te navesto slovima i brojem broj kompleta koji žele rezervirati. Na ovaj način ista osoba može rezervirati /kupiti/ maksimalno 4 kompleta ulaznica. Po prijemu rezervacije izvršiti ćemo provjeru iste telefonom te je potvrditi na e-mail naručitelja. RUDAR-marketing jamči da će poštivati redoslijed prijava do broja od 1.350 kompleta, koliko će ih biti pušteno u prodaju. Sve rezervacije koje eventualno budu zaprimljene nakon tog broja također ćemo evidentirati a prema tom ćemo ih redoslijedu i dodijeliti u slučaju da netko od onih koji su rezervirali komplete iste ne podignu u predviđenom terminu u petak 10. travnja od 19,oo – 21,oo u holu labinske Sportske dvorane „Mate Blažina“. Svi koji kupe rezervirane komplete dobivaju i besplatne ulaznice za utakmicu 21. kola Večernji I HMNL između Potpićna 98. i Squarea koja se igra tu večer od 21,oo sat. Pri preuzimanju ulaznica obavezno je predočiti osobnu iskaznicu ili drugi dokument kojim se nedvojbeno potvrđuje identitet naručitelje.
 

U PRETPRODAJI KOMPLET ZA DVA DANA 60 KUNA

Eventualno preostale ulaznice RUDAR-marketing će pustiti u slobodnu pretprodaju u ponedjeljak 20. travnja do najdalje u četvrtak 23. travnja do 20,oo sati po cijeni od 60,oo Kuna za jedan komplet. O mjestima eventualne pretprodaje RUDAR-marketing će naknadno obavijestiti.
 

NA DAN UTAKMICE KOMPLET ZA DVA DANA 80 KUNA

U koliko do dana utakmice preostane još neprodanih ulaznica one će se moći kupiti na blagajni dvorane dva sata prije prve polufinalne utakmice po cijeni od 80,oo Kuna komplet i 40,oo kuna po danu.

Izvor: Labinsport

Futsal mali nogomet Potpićan 98 Brodosplit final four Labinsport malonogometni kup pretprodaja Nacional ulaznice