U trećoj pripremnoj utakmici NK Rudar remizirao s NK Pazinkom

U trećoj pripremnoj utakmici NK Rudar remizirao s NK Pazinkom

10.8.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Danas su u živoj i dinamičnoj, a nadasve otvorenoj utakmici bez prevelikog kalkuliranja, nogometaši Pazinke i Rudara su remizirali, što je u odnosu na uprizoreno i najpravedniji ishod.

 

Prvi su opasnije zaprijetili naši nogometaši. Bojkić je u 18. minuti maestralno dubinskom loptom u mat poziciju izbacio Matulju, no ovaj s desetak metara, malo iskosa s desne strane, šutira preko Funčićeve grede. Dvije minute kasnije iz daljine prijeti Baša, ali Vozila brani.

 

A onda domaći stižu do minimalne prednosti, Videkić u 25. izlazi „oči u oči“ s Vozilom, ovaj ga ruši, a Tenčić opravdano dosuđuje penal iz kojeg Rudela loptu šalje u desni, a vratara Rudara u lijevi kut.

 

Već u narednom napadu ponovno opasno prijeti Baša, no njegov jak udarac s distance ovaj put okončava pored gostujućeg okvira gola. Minutu nakon toga Čudić izlazi sam ispred Funčića koji sjajno brani. U 39. iz daljine neuspješno pokušava Bačić, a minutu prije odmora Juričić s pet metara promašuje prazan pazinski gol.

 

Rudar kreću znatno odlučnije u nastavak. U 50. minuti Mehić odlično probija lijevi bok domaćin, zavrće u sredinu, a Miletić šutira pored gola. Pet minuta kasnije poravnavanje u režiji našeg kapetana Juričića, čiji udarac s dvadesetak metara okončava u lijevom donjem kutu nemoćnog Funčića.

 

U 56. Koraca ulazi s boka, ali je neprecizan. U 63. i 70. s lijevog boka ulazi i prijeti Krajcar, s nekih desetak metara, no i on neuspješno, prvi put udarac je bio neprecizan, a drugi je obranio Zahtila.

 

Fejzić je deset minuta prije kraja neprecizan iz blizine glavom, a pet minuta nakon toga Zahtila uspješniji u srazu s Kišićem koji je zaprijetio sa 25 metara. Zadnju prigodu za gol propustio je Fejzić koji u 87. ulazi s lijeve strane, ali lopta upućena sa desetak metara odlazi tik pored suprotne vratnice.

 

PAZIN

Gradski stadion

 

                                                                       NK PAZINKA – NK RUDAR 1:1 (1:0)

 

Strijelci: 1:0 Videkić 25'' (11 m), 1:1 Juričić 53''

 

NK Pazinka: Funčić, Erik, Pinčan, Tomišić, Levak, Zgrablić, Bačić, Baša, Rudela, Videkić, Flegar. (Još su igrali: Horvat, Ružić, Koraca I., Koraca V., Krajcar, Buršić, Kišić, Vale, Rabar, Ukotić)

 

NK Rudar: Vozila, Kurtić, Mehić, Božičević, Sertić, Škopac, Bojkić, Matulja, Čudić, Jašarević, Juričić (Još su igrali: Zahtila, Dobrić, Miletić, Trumić, Zakomac, Fejzić)

 

NK Rudar

 

 

nk rudar sport nogomet nk pazinka