U tijeku upisi za AutoCAD edukaciju u Pučkom otvorenom učilištu Labin

U tijeku upisi za AutoCAD edukaciju u Pučkom otvorenom učilištu Labin

18.5.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Obavještavaju se svi zainteresirani da su u tijeku upisi za stručno osposobljavanje:

 

AutoCAD - osnovna i odabrana poglavlja

 

Tehničko crtanje, dokumentiranje, projektiranje, skiciranje ili modeliranje poslovi su koje u današnje vrijeme neizbježno radite na računalu. To Vam nameće potrebu obuku i usavršavanje u korištenju CAD programa. AutoCAD kao programski paket zasigurno je najpoznatiji, među najstarijima i najraširenijim alatima koji se koriste u tom području. Bilo da ste tehničar ili projektant, ili razmjenjujete dokumente i crteže s arhitektima, geodetima ili inženjerima strojarstva, građevine ili elektrotehnike, ili tijelima uprave i komunalnim poduzećima, svima im je svojstveno korištenje AutoCAD alata. Stoga je važno da upoznate njegove osobitosti i naučite ga koristiti od osnovnih do naprednih odabranih poglavlja.

Diopter otvoreno učilište je ustanova s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju odraslih na području naše županije i šire. Diopter već nekoliko godina provodi osposobljavanje s temama iz različitih specijalnosti AutoCAD programskog paketa. Voditelji programa i predavači su diplomirani inženjeri s dugogodišnjim iskustvom u korištenju AutoCAD programa.

Program edukacije - „AUTOCAD - OSNOVNA I ODABRANA POGLAVLJA" pruža potrebna znanja za samostalno kreiranje, konstruiranje i pregledavanje crteža te upoznavanje alata za unapređivanje rada s crtežima i podacima vezanim za crteže. Kroz niz praktičnih primjera i zadataka, cilj je polaznike uputiti u tehnike, alate i mogućnosti AutoCAD programa.

 

Trajanje edukacije: 30 školskih sati.

Mjesto rada: Pučko otvoreno učilište  Labin

Početak programa: krajem svibnja 2011.

 

Informacije na telefon: 052 501-500 (Diopter OU) ili 852-133 (POU Labin) te u prostorima Učilišta.

 

 

autocad obrazovanje odraslih pou pou labin