U subotu HC / Punk koncert u KuC Lamparna

U subotu HC / Punk koncert u KuC Lamparna

23.4.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U subotu 26.4. u KuC Lamparna:

HC / PUNK koncert, nastupaju:

Dio mase (Ri/Zagreb)Punk/Hardcore

Punk band Dio mase izvorno je nastao 1999. god.Tada su bend cinili Vondra - bass/vocal i Vukoja - gitara uz ceste izmjene bubnjara.U tom periodu bend nije konkretnije djelovao i nakon otprilike 2 god. prestaje sa svirkom.

God. 2005. ponovno se radja ideja o osnutku benda ali sa potpuno novom postavom(Vondra - vocal,Bakran - gitara,Zoki - bubnjevi i Davor - bass).Iako je bilo zelje i volje za svirkom sve se razvijalo dosta sporo,sto zbog nedostatka opreme,sto zbog precestih promjena prostora za probe(zahvaljujemo svima koji su nam u tim trenutcima izasli u susret).Nakon odlaska Bakrana pocetkom 2007. odlucujemo svirat sa dvije gitare i tu dolaze Vukoja(uz Vondru veteran iz prve postave) i Dado.Od tada pronalazimo stalan prostor za probe,pocinjemo aktivnije sa muzikom i snimamo demo.

 


&

Srednji prst (Opatija/Volosko)

Rock/Punk/Comedy


 

Bend je nastao 2007. god. u Opatiji/Voloskom.Na njih su glazbeno utjecali: Bethoven,Pavarotti,Maja Blagdan,Sepultura i mnogi drugi kao npr. Belinda Carlisle i Cradle of Filth.U prvoj postavi svirali su: Katica-screamo vokal, Darinka-ritam gitara, Sonja-solo gitara, Mirjana-bas gitara(backvokali) i Boris-bubanj i razne udaraljke.No medutim,kako su se Garfild(ja),Feltz i Daska cesto motali oko njihove prostorije igrajuci zmurice,nisu mogli prec preko toga koliko to lose zvuci,a ujedno ih je to ometalo u igri,odlucili su da se vise tamo nece igrat zmurice.

 

 

Program KuC-a 'Lamparna' sufinancira Ministarstvo kulture RH

 

 

Dio mase punk koncert KUC Lamparna Srednji prst punk alternativa