U SŠ Mate Blažine održana svečanost dodjele priznanja Školskog sportskog saveza Istarske županije

U SŠ Mate Blažine održana svečanost dodjele priznanja Školskog sportskog saveza Istarske županije

8.2.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

U Srednjoj školi Mate Blažine održana svečanost dodjele priznanja Školskog sportskog saveza Istarske županije najuspješnijima za sport šk.g. 2017./2018.: Julija Štemberga osvojila je treće mjesto u kategoriji: Najuspješniji mentor/mentorica ŠSD. ŠSD Duga Srednje škole Mate Blažine osvojilo treće mjesto kategoriji: Najuspješnija školska sportska društva!

30. siječnja 2019. u našoj školi održala se Svečanost dodjele priznanja i zahvalnica u školskom sportu za 2017./2018. godinu. Program je započeo glazbenim točkama, a nastupili su brojni naši učenici: Mirea Franković uz klavirsku pratnju Bruna Falca sa pjesmom Andre Day: ” Rise up “, Teo Rocco na gitari sa izvedbom pjesme ”Joanna“ na danskom jeziku, autora Kima Larsena i Rafael Santaleza na klaviru sa pjesmom Prljavog Kazališta: ” Heroj ulice”. Glazbene točke priredila je profesorica glazbene kulture Nerina Ševrlica Bolfan.                

Ravnatelj Čedomir Ružić nas je kratko pozdravio i objasnio nam koliko je bitan sport. Bili su prisutni svi mentori Školskih sportskih društava Istarske županije. Nagrade je uručila predsjednica Školskog sportskog saveza Istarske županije, prof. Daniela Koljđeraj. Naša škola se može pohvaliti trećim mjestom sa 315 bodova u kategoriji: Najuspješnija školska sportska društva, a predstavljalo nas je ŠSD “DUGA”, za koju je nagradu preuzeo naš najistaknutiji rukometaš Fran Mileta.

Također naša profesorica tjelesne i zdravstvene kulture Julija Štemberga osvojila je treće mjesto sa 215 bodova u kategoriji: Najuspješniji mentor/mentorica ŠSD. Nakon podjele priznanja gosti su uživali u domjenku kojeg su pripremili učenici drugog razreda kuhara.

(Tekst i foto: Bruno Falco za e-novine POINT, foto: Čedomir Ružić)

Više: http://www.ssmb.hr/365/duga-skolsko-sportsko-drustvo

sš mate blažina srednja škola sportski savez istarske županije julija štemberga šsd duga julija štemberga