U srijedu 16. 10. 2013 tematska sjednica Saveza sportova Grada Labina na temu`Sportska infrastruktura u Gradu Labinu` s relevantnim gostima

U srijedu 16. 10. 2013 tematska sjednica Saveza sportova Grada Labina na temu`Sportska infrastruktura u Gradu Labinu`  s relevantnim gostima

10.10.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U srijedu, 16. listopada u 18:00 sati, u velikoj vijećnici Grada Labina  održat će se  Tematska sjednica Saveza sportova Grada Labina na temu „Sportska infrastruktura u  Gradu Labinu".

 

Na  tematsku  sjednicu  su  osim članova  Skupštine  Saveza  sportova,  pozvani:  pomoćnik glavnog tajnika HOO‐a za lokalni sport g. Siniša Krajač, saborska zastupnica gđa. Nansi Tireli, te sve važnije gradske i županijske strukture: Istarski Župan, Gradonačelnik i dogradonačelnici Grada Labina, gradski vijećnici i pročelnici, županijski pročelnik za sport, županijski vijećnici, direktori gradskih poduzeća, načelnici općina Labinštine, ravnatelji labinskih škola, te tajnici drugih lokalnih sportskih zajednica u Istri. 

Na sjednici će biti održana mala prezentacija sportskih objekata u Labinu i ostalim gradovima u Istri, te će se raspravljati o strategiji poboljšanja sportske infrastrukture u Gradu Labinu.

 

Siniša Verbanac, Savez sportova Grada Labina, PR

 

 

infrastruktura tematska sjednica istarski župan nansi tireli siniša verbanac