U Srednjoj školi Mate Blažine odgođen početak nastavne za tjedan dana

U Srednjoj školi Mate Blažine odgođen početak nastavne za tjedan dana

1.9.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Obavještavaju se učenici i roditelji da zbog radova i adaptaciije u Srednjoj školi Mate Blažine nismo u mogućnosti na vrijeme osposobiti prostore i učionice kako bi nastava započela 4. rujna, već se početak odgađa za ponedjeljak 11. rujna, za što je danas, 1. rujna, dobivena dozvola Ministarstva znanosti i obrazovanja uz potporu Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije. Neodržana nastava će se nadoknaditi u idućem razdoblju.
Nastava će se po posebnom rasporedu prostorija odvijati u prizemlju i 1. katu matične zgrade i u školskoj radionici preko puta sportske dvorane (zelena zgrada), s time da će se školski praktikumi i kabineti za tu prigodu osposobiti kao razredni odjeli. Pristup 2. katu škole u kojem odvijaju najsloženiji radovi bit će zabranjen i zato su postavljene propisne prepreke.


Jedini slobodan ulaz i izlaz u školu radi sigurnosnih mjera i zaštite na radu bit će glavni ulaz sa ulice. Učenici će biti dužni pridržavati se uputa i mjera opreza te pravilnika o kućnom redu o čemu će biti informirani na satovima razredne zajednice prvog nastavnog dana. Još malo strpljenja i učenici djelatnici škole imat će daleko bolje i prikladnije uvjete za učenje i rad u školi i njezinom okolišu, koji će se također urediti po završetku građevinskih radova na školi i sportskoj dvorani.

 

ssmb.hr

 

 

srednja škola mate blažina nastava odgoda obrazovanje