U Rapcu za Uskrs očekuju više od tri tisuće gostiju

U Rapcu za Uskrs očekuju više od tri tisuće gostiju

11.4.2014. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Rabac se naveliko priprema za prvi test turističke sezone - uskrsne blagdane: čiste se terase, iznosi namještaj, postavljaju natpisi. Očekuje se oko 3.100 gostiju. Labinska Turistička zajednica očekuje broj dolazak i noćenja na lanjskoj razini.

Puno je toga napravljeno tijekom ožujka. Primjerice, Grad je dovršio 300 tisuća kuna vrijedan pristup za invalide na plaži Maslinica, a uz to je sanirao pristupe ostalim plažama, ogradu uz šetnicu i stepenište između Obale maršala Tita i Ulice slobode, zelenu površinu od Plominske do Lošinjske ulice, na početku koje je uređeno parkiralište, a uskoro će biti dovršeno i ono na njenom kraju.

Riviera Adria ispod Hotela & Casa Valamar Sanfior uređuje do sada manje pristupačan i stoga zapostavljen dio obale, koji će dobiti tri prilaza moru i dva šljunčana platoa sa suncobranima, ležaljkama, pješčanikom za djecu te reflektorima, koji će omogućavati noćno kupanje.

Hotel je otvoren u ožujku, zajedno s hotelom Miramar. Sljedeći na listi otvaranja su autokamp Marina, zatim Albona Hotel & Residence pa Girandella Tourist Village.

- Predsezona je dobro počela, a o sezoni je još prerano govoriti. Izvrsno smo se pripremili za nju te značajnim investicijama u naše objekta dodatno podigli razinu kvalitetu usluge, kaže Edi Černjul, predsjednik Uprave Riviere Adrije.

Novost u Maslinici je obnovljeni hotel Mimosa, koji sada ima deset posto više smještajnog kapaciteta i nosi četiri zvjezdice. Ovaj te ostala dva hotela, Narcis i Hedera, bit će popunjeni od 12. do 22. travnja, a gostiju im neće manjkati ni nakon toga. (R. SELAN)

 

rabac turizam uskrs edi černjul tz labin