U Rapcu plaža za kućne ljubimce

U Rapcu plaža za kućne ljubimce

28.3.2013. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Društvo

Na nedavnoj skupštini Turističke zajednice Labin direktorica Radmila Paliska Kos prezentirala je novosti u ponudi. Novost u ponudi Rapca ove će sezone biti plaža za kućne ljubimce. U tu svrhu bit će označena i opremljena plaža na Girandelli, odnosno prva plaža na početku neformalne nudističke zone. Također, bit će proširen parkirni prostor na recepciji hotelskog  naselja Girandella. Ina je, prema riječima predsjednika skupštine TZ-a, gradonačelnika Tulija Demetlika, izrazila spremnost za uklanjanje obilježja bivše benzinske  postaje, a vlasnicima radnji oko bivše terase hotela

Apollo bit će ponuđen ugovor o zajedničkom održavanju ovog prostora pa se očekuje da će do početka turističke sezone biti uklonjene dvije rabačke crne točke.

Prošlu godinu TZ je okončala s 62 tisuće kuna viška. Prihodi su joj iznosili 4,56 milijuna kuna i bili su četiri posto veći od planiranih, a rashodi 4,49 milijuna kuna ili tri posto više od plana. Podaci o dolascima i noćenjima potvrđuju da su premašeni prijeratni rekordi, premda nisu ubrojeni posjetitelji općina Raša i Kršan. R. S.

rabac plaža tz labin rabac turizam kućni ljubimci životinje girandella radmila paliska kos