U povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom zahvalnice dobili Daniel Zahtila, Predrag Ljuna, Kristian Stojić, Sportska zajednica Grada Labina i Enio Petrić

U povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom zahvalnice dobili Daniel Zahtila, Predrag Ljuna, Kristian Stojić, Sportska zajednica Grada Labina i Enio Petrić

2.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca zamjenica gradonačelnika Labina Eni Modrušan danas je upriličila prijem za predstavnike Udruge osoba s invaliditetom, Centra za inkluziju i podršku u zajednici, Centra „Liče Faraguna“ i Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata.

 

Grad Labin osobama s invaliditetom posvećuje veliku pažnju i trudimo se da naš grad bude po mjeri svakog čovjeka, rekla je zamjenica gradonačelnika. U posljednjih nekoliko godina puno smo učinili na uklanjanju arhitektonskih,fizičkih barijera, ustvrdila je Eni Modrušan: (ton – Eni Modrušan). I tu imamo dobre rezultate, prije svega zahvaljujući: (ton – Eni Modrušan 1).

 

O aktivnostima grada govorili su i pročelnik Odjela za komunalnu djelatnost Donald Blašković i pročelnica Odjela sa lokalnu samoupravu Loreta Blašković. Po prvi put su u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom dodijeljene zahvalnice  koje svoje vrijeme, znanje i ljubav pružaju osoba s invaliditetom. Na prijedlog Centra Liče Fragauna zahvalnice za nesebičan rad i potporu djeci s teškoćama u razvoju dobili su Daniel Zahtila, Predrag Ljuna i Kristian Stojić, a za stručan doprinos pri uspostavi i razvoju novog projekta za osobe s teškoćama u razvoju u lokalnoj zajednici Sportska zajednica Grada Labina za projekt „Obuka neplivača Aqua Albona“. Na prijedlog HVIDRE za rad s osobama s invaliditetom u udruzi zahvalnicu je dobio Enio Petrić.

 

Na prijemu je potpisan i Sporazum o suradnji i korištenju prostorija Doma hrvatskih branitelja između HVIDRA-e, Udruge Hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata i Hrvatskih ratnih veterana domovinskog rata s jedne strane i Udruge osoba s invaliditetom.

 

Link

 

 

dan osoba s invaliditetom zahvale daniel zahtila eni modrušan