U ponedjeljak starta 60. Kavarnerska rivijera

U ponedjeljak starta 60. Kavarnerska rivijera

6.6.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U klupskim prostorijama NK Rudar jučer je održana press konferencija uoči Kvarnerske Rivijere, velikog omladinskog turnira koji se od 08. do 10. lipnja odigrava na gradskom stadionu u Labinu.

 

Na njoj su prisutni bili Dario Milevoj, član organizacijskog odbora, Franko Čupić, trener Rudara na tom turniru, Arian Radočaj, kapetan selekcije koja nastupa te Toni Gregorić, počasni predsjednik kluba i autor knjige „Kvarnerska Rivijera - skupina Labin - mojih 55 godina".

 

 

Gospodin Gregorić je unatoč zavidnim godinama, sjajnog pamćenja: „Verona stiže u naš grad po treći put, mađarski Debrecen je bio jednom, a nigerijska Abuja nam dolazi po prvi put." Osvrnuo se počasni predsjednik i na kadar: „Veoma sam zadovoljan i ponosan činjenicom da Rudar igra sa svojom djecom na turniru, da nema igrača sa strane, kako je bilo i kada smo počinjali s turnirom. To treba naglasiti, jer je taj potez uprave hvalevrijedan."

 

 

Dario Milevoj je objasnio kako je sve spremno za dolazak momčadi koje se očekuju u nedjelju. Naglasio je kako je svečano otvaranje turnira u ponedjeljak između dvije utakmice te da će momčadi u utorak primiti labinski gradonačelnik koji će uveličati i samo otvaranje turnira. Prezentiran je i novi dres, koji će nogometaši Rudara prvi put nositi upravo prvog dana Kvarnerske, a Franko Čupić, njihov trener je obznanio koja su trojica igrača 97'' godište pridodana kadetskoj selekciji, sukladno propozicijama turnira: „Sa nama će biti Arian Radočaj, Hari Alić i Ermin Jašarević. Nažalost nismo mogli uzeti svih koji su zaslužili pa smo izabrali na temelju pozicija koje nam trebaju. Vjerujem da možemo svima parirati, ali prije svega želim da moji dečki daju maksimum, a onda nam nitko ne može ništa zamjeriti."

 

 

Arian Radočaj je dobio posljednji „mikrofon" u ruke: „Ove seniorske utakmice koje smo odigrali sigurno će nam mnogo pomoći u duelima sa mlađima od sebe. Nas nekoliko koji smo isprobali seniorski nogomet prisiljeni smo se naviknuti na brži protok lopte i mnogo više odgovornosti u igri", izjavio je Arian koji dres Rudara oblači već 12 godina, a ovo će mu biti druga Kvarnerska. Na kraju su se okupljeni zahvalili svim sponzorima koji su istaknuti na promotivnom letku te na posebno dizajniranim ulaznicama koje koštaju 20 kuna svaki dan, ili 40 kuna paket za sva tri dana.

 

 

NK Rudar

 

 

 

 

nk rudar sport nogomet kvarnerska rivijera franko čupić