U ponedjeljak počinju pripreme seniorske momčadi NK Rudara

U ponedjeljak počinju pripreme seniorske momčadi NK Rudara

16.7.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U ponedjeljak 21. srpnja 2014. godine, u 19:oo sati, u dvorani restorana Učeničkog doma (RIŠ) u Labinu, održat će se sastanak, zatvoren za javnost, vodstva kluba i seniorske momčadi NK Rudar. Na sastanku će se definirati pravilnik i druge stvari vezane za narednu natjecateljsku sezonu.

 

Da podsjetimo, klub će se nadolazeće sezone natjecati u Međužupanijskoj ligi sa 16 klubova, i to: ŽI (Rudar, Jadran, Rovinj, Buje, Mladost/F/ i Pazinka), ŽPG (Opatija, Krk, Grobničan, Crikvenica, Vinodol, Halubjan, Naprijed i Lošinj) i ŽLS (Nehaj i Gospić). Utakmice prvog kola na rasporedu su u subotu 30. kolovoza 2014. godine. Dvije prvoplasirane momčadi na kraju prvenstva ostvaruju izravni plasman u III HNL Zapad.

 

Na prvu prozivku pozvana su 24 nogometaša na koje klub računa u narednoj sezoni: Sanjin Vozila, Nikola Zahtila i Valner Radočaj, Darko Sertić, Antonio Načinović, Goran Barišić, Karlo Škopac, Almir Mehić, Sandi Dobrić, Igor Munjas, Edis Kurtić, Moris Miskić, Antonio Stepčić, Ajdin Trumić, Arian Radočaj, Tibor Zakomac, Sanel Bojkić, Ervin Čudić, Sanjin Matulja, Ermin Jašarević, Haris Alić, Almir Fejzić, Andrej Miletić i Igor Juričić.

 

Nakon sastanka, u 20:oo sati, na Gradskom stadionu u Zelnicama održati će se prvi trening, otvoren za javnost, pod vodstvom trenera Valdia Šumberca i njegovog pomoćnika Nedjeljka Josipovića. Voditelj seniorske momčadi biti će Serđo Miletić, liječnik Josip Radeljak, a fizioterapeutkinja Tina Martinčić.

 

Rudar će kompletne pripreme obaviti na svom igralištu, a do početak prvenstva odigrati će osam kontrolnih utakmica:

 

SUBOTA 26.07. - LABIN: Rudar-Istra/P/

SUBOTA 02.08. - PULA: Veli Vrh-Rudar

SRIJEDA 06.08. - NEDEŠĆINA: Jedinstvo Omladinac-Rudar

SUBOTA 09.08. - PAZIN: Pazinka-Rudar

SRIJEDA 13.08. - ŽMINJ: Žminj-Rudar

SUBOTA 16.08. - LABIN: Rudar-Opatija

SRIJEDA 20.08. - VINEŽ: Iskra-Rudar

SUBOTA 23.08. - LABIN: Rudar-Buje

 

NK Rudar

 

nkrudar.hr

 

 

 

nk rudar nogomet pripreme