U organizaciji Grada Labina održana radionica „Digitalni marketing“

U organizaciji Grada Labina održana radionica „Digitalni marketing“

28.2.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Jučer je u prostorima Gradske knjižnice Labin održana jednodnevna radionica na temu „Digitalni marketing“. Edukativna radionica  održana je  u organizaciji Grada Labina te spada u jednu od aktivnosti Programa jačanja gospodarstva za 2019. godinu Upravnog odjela za gospodarstvo i EU projekte.

„Cilj edukativne radionice bio je polaznicima omogućiti uvid u digitalni marketing na jednostavan i primjenjiv način, s naglaskom na Google Ads, Facebook i Instagram sadržaj, istraživanje tržišta i konkurencije.“ – izjavio je pročelnik upravnog odjela za gospodarstvo i EU projekte, Alek Dragojević.

Radionici je prisustvovalo 12 pojedinaca iz privatnog sektora koji se žele uključiti ili su već uključeni te žele proširiti znanje u svijetu digitalnog marketinga, istraživanja tržišta i konkurencije, te izrade i oblikovanja sadržaja.

Radionicu je vodio Siniša Begović, autor više desetaka stručnih članaka te urednik i koautor knjiga o e-poslovanju. Certificirani je Google AdWords profesionalac, Adobe Web Site designer, te e-business i e-commerce CEC™ konzultant. 

digitalni marketing labin radionica gk labin polivalentna dvorana predavanje adwords google faebook instagram twitter youtube Siniša Begović EU projekti uravni odjel grad labin besplatna radionica privatni sektor