U nedjelju otvaranje obilježenih pješačkih staza

U nedjelju otvaranje obilježenih pješačkih staza

6.3.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

U sklopu Labinske treking republike u nedjelju će se prigodnim rekreativnim hodanjem na relaciji Piazza San Marco – spilja – Maslinica – Remac – Prtlog otvoriti obilježene pješačke staze na području Labina. Projekt obilježavanja pješačkih staza dio je programskog opredjeljenja Turističke zajednice Labina u kojem aktivni odmor i outdoor aktivnosti uz eno gastro proizvod imaju istaknutu ulogu u nastojanjima da se bolje popunjavaju razdovlja pred i posezone.

Pješačenje je, ističu u Turističkoj zajednici, uz biciklizam vjerojatno najpopularnija outdoor aktivnost gostiju u destinaciji jer je pogodna za sve dobne skupine i svako doba godine. Stoga je Turistička zajednica krenula ove godine u realizaciju projekta označavanja pješačkih staza na svom području.

Suradnik Turističke zajednice u realizaciji i provedbi projekta je Sportsko rekreativni klub Alba, koji je organizator i Labinske treking republike, pa o projektu tajnik Albe Alen Paliska kaže: (ton – Alen Paliska). Okupljane svih ljubitelja pješačenja je u nedjelju u 10 sati na labinskom starogradskom trgu, a od Labina do Prtloga pješačit će se oko 3 sata.

 

alen paliska labinka treking republika pješačenje