U nedjelju održan stolnoteniski turnir povodom obilježavanja 93. Obljetnice Labinske republike

U nedjelju održan stolnoteniski turnir povodom obilježavanja 93. Obljetnice Labinske republike

4.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju, 2. ožujka u KuC Lamparni u organizaciji Savjeta mladih Grada Labina i Kluba mladih „Club 21" održan je stolnoteniski turnir na kojem je sudjelovalo osamnaest igrača podijeljenih u dvije kategorije. Kod seniora je nastupilo dvanaest igrača dok je kod klinaca nastupilo šest igrača.

Seniori i klinci bili su podijeljeni u dvije skupine, a kasnije su razigravali za pobjednike turnira.

Kod seniora prvo mjesto osvojio je Dario Jurišić pobjedivši u finalu Lea Basiaca 3:0 u setovima (11:8, 11:9, 11:5). Sandro Benazić i Dražen Čakarun podijelili su treće mjesto.

 U kategoriji klinaca prvoplasirani je bio Edvin Zukić koji je u velikom finalu pobijedio Vanju Šehića sa 3:1 (11:6, 11:4, 5:11, 11:6). Trećeplasirani su bili Laris Karić i Dino Kurtić. Moto turnira bio je važno je sudjelovati te je tako i član Savjeta mladih Grada Labina Piero Jenkel uz organizaciju istog sudjelovao i u sportskom nadmetanju.

Turnir je organiziran uz veliku pomoć Grada Labina, STK Brovinje, osnovnih škola Ivo Lola Ribar i Matija Vlačić te Srednje škole Mate Blažina koja je početkom godine osigurala jedan stol u Klubu mladih kako bi se mladi svakodnevno rekreativno mogli baviti ovim sportom. Organizatori se zahvaljuju tvrtkama „Lončarska radionica Merania" i „Prometal Matulji" koje su osigurale trofeje za najbolje igrače turnira.

Turnir je logistički vodio Damir Omanović dok je fotografije izradila Nikol Boneta. Želja Kluba mladih „Club 21" je da se nakon ovog turnira organizira niz drugih sportskih turnira kako bi se mladi i dalje nastavili rekreativno baviti sportom u slobodno vrijeme. Klub mladih „Club 21" realizira se uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

 

Savjet mladih Grada Labina, PR

 

 

 

 

labinska republika savjet mladih grada labina savjet mladih sandro benazić lamparna turnir stolni tenis besplatna reklama dario jurišić dražen čakarun