U labinskoj Srednjoj školi potpuno nova organizacija nastave: "Kabinetska nastava" i "e-Dnevnik" od nove školske godine - upute, obrasci i informacije za učenike i roditelje

U labinskoj Srednjoj školi potpuno nova organizacija nastave: "Kabinetska nastava" i "e-Dnevnik" od nove školske godine - upute, obrasci i informacije za učenike i roditelje

31.8.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Dragi učenici, poštovani roditelji, pred samim smo početkom nove školske godine u našoj energetski obnovljenoj školi (matičnoj zgradi i dijelu školske radionice) te vas obavještavamo da uvodimo značajne novine u organizaciji nastave: e-Dnevnik (web aplikaciju namijenjenu vođenju razredne knjige u elektroničkom obliku) i tzv. "kabinetsku nastavu" (uspostavljanje nastavničkih specijaliziranih učionica umjesto onih razrednih podijeljenih po predmetima, zanimanjima i područjima rada) kao preduvjet za uspostavljanje e-Škole čime će se ponuditi još kvalitetnije obrazovanje i povećanje zadovoljstva samih sudionika nastavnog procesa. Novina je i osposobljavanje jedne velike prostorije u prizemlju kao dnevnog boravka za učenike koju mogu koristiti tijekom dana, za vrijeme velikog odmora i za održavanje njihovih druženja, slobodnih aktivnosti i sl.

INFORMACIJA ZA SVE UČENIKE KOJI UPISUJU ŠK.G. 2018./2019. Prvi dan nastave u školskoj godini 2018./2019. je ponedjeljak 3. rujna 2018. Sve informacije za početak nove školske godine učenici i roditelji mogu pronaći na mrežnim stranicama škole www.ssmb.hr (UPUTE ZA UČENIKE I RODITELJE), kao i sve potrebne obrasce (OBRASCI) za upis i nastavak školovanja.
UČENICI KOJI UPISUJU DRUGI, TREĆI I ČETVRTI RAZRED dužni su sa mrežnih stranica škole ispisati obrazac: UPISNICA, isti popuniti i predati razredniku dolaskom u školu (ULAZ IZ ŠKOLSKOG DVORIŠTA) u ponedjeljak 3.9.2018. u 10:00 sati u učionicu razrednika.
UČENICI KOJI SU UPISALI PRVI RAZRED OBAVEZNI SU U PONEDJELJAK 3.9.2018. PRISTUPITI U PROSTORIJE ŠKOLSKOG RESTORANA (ULAZAK SA ULICE PREMA TRŽNICI) U PRATNJI JEDNOG RODITELJA PREMA SLIJEDEĆEM RASPOREDU:


Više ovdje

srednja škola mate blažina obrazovanje e-dnevnik