U kinu obilježavaju obljetnicu smrti Matije Vlačića Ilirika i Mjesec Frankofonije

U kinu obilježavaju obljetnicu smrti Matije Vlačića Ilirika i Mjesec Frankofonije

9.3.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U  ovom tjednu u Kinu Labin očekuju vas ponovno noviteti! U petak 11.03.2022. s početkom u 17:00 h prikazujemo u suradnji s Gradom Labinom dokumentarni film o našem velikanu Matiji Vlačiću Iliriku u produkciji HRT-a, a ulaz na projekciju se ne naplaćuje.

Kako smo već najavili ponavljamo projekcije Batmana, petak u 20:00 h te subotu u 20:00 h gdje ponovno možete uživati u izvrsnoj glumi Roberta Pattinsona koji je na novi način utjelovio ovog mračnog heroja.

U subotu vas, osim projekcije Batmana, očekuje i jutarnja projekcija animiranog filma Calamity s početkom u 11:00 h kojeg prikazujemo u suradnji s Francuskim institutom u mjesecu Frankofonije kojem smo se priključili zajedno s još 25 nezavisnih kinoprikazivača diljem Hrvatske. Crvena panda, animirani film koji u središtu radnje ima tinejdžericu Mei Lee koja se pretvara u ogromnu crvenu pandu kada je pod stresom ili kada je jako uzbuđena (što je gotovo stalno) prikazuje se subotu u 17:00 h te potom u nedjelju 13.03. u isto vrijeme.

Tjedan završavamo francuskom romantičnom dramom Ljubavne afere Emmanuel Moureta koju možete pogledati s početkom u 19:00 h u nedjelju 13.03.2022.

„Kino mreža čiji smo članovi od 8. do 13. ožujka provodi 8. izdanje Ženijalnih dana, programa povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, ujedno je mjesec ožujak Mjesec Frankofonije stoga smo u Kinu Labin pripremili čak dva francuska filma. Zahvaljujemo se Francuskom institutu što nam je omogućio navedene naslove kojima labinskoj publici možemo približiti francusko filmsko stvaralaštvo.“ – izjavila je Renata Kiršić, ravnateljica POU.

Vaše karte za filmske projekcije možete rezervirati na mail kino-labin@uciliste-labin.hr, a kupiti ih na blagajni Kina sat vremena prije projekcije. Broj posjetitelja je ograničen zbog protuepidemijskih mjera. Podsjećamo da rođendanski slavljenici ostvaruju besplatan ulaz na projekciju uz predočenje odgovarajućeg dokumenta te da je moguće ostvariti popust na ulaznice za grupe od 10 ljudi. Redovna cijena ulaznice je 25,00 kuna.

U Kino Labin bez predočenja Covid potvrde

U skladu s Odlukom o prestanku važenja Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja na virus SARS-CoV-2 te posebne sigurnosne mjere obveznog predočenja dokaza o testiranju, cijepljenju ili preboljenju zarazne bolesti COVID-19 radi ulaska u prostore javnopravnih tijela ukida obveza predočenja potvrde o testiranju, preboljenju ili cijepljenju (EU COVID potvrda) prilikom ulaska u prostor Kina Labin, dok sve ostale protuepidemijske mjere i dalje ostaju na snazi uključujući i mjeru maksimalnog broja ljudi.

Zahvaljujemo svima na razumijevanju i pozivamo još jednom da na vrijeme rezervirate ili nabavite svoje ulaznice za kino projekcije!

kino labin mjesc frankofonije projekcije animirani film pou labin