U finalu malonogometnog turnira u Novom Vinodolskom Potpićan 98 poražen od Nacionala

U finalu malonogometnog turnira u Novom Vinodolskom Potpićan 98 poražen od Nacionala

28.7.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Malonogometaši Potpićna ipak nisu uspjeli nastaviti seriju nepobjedivosti. Poraženi su u finalu velikog malonogometnog turnira, koji je sinoć kasno okončan u Novom Vinodolskom u okviru manifestacija „Dani sporta i glazbe“. Pobijedila ih je momčad zagrebačkog Nacionala, inače novi prvoligaši. Bila je to krajnje napeta i rezultatski neizvjesna utakmica u kojoj je prvo poluvrijeme okončano bez golova. Nastavak donosi brzo vodstvo gostiju ali Potpićanci još brže poravnavaju golom Dalibora Radusina na proigravanje Patrika Drndića iz kornera. Velika greška potpićanske obrane, sredinom poluvremena, rezultira novim vodstvom Zagrepčana.

 

Tada slijedi opća opsada zagrebačkih vrata, da bi ustupio mjesto petom igraču iz igre izlazi i Funčić. Nacional to kažnjava trećim golom pred sami kraj. Ipak, minut prije kraja Alen Lalić smanjuje na 2:3 ali za nešto više nije bilo vremena.

 

Sve u svemu Potpićanci, unatoč porazu mogu biti zadovoljni prošlotjednim nastupom u kojem su u sedam dana odigrali sedamnaest susreta i sve ih, do ovoga sinoćnjeg riješili u svoju korist. Danas slijedi kontrolna utakmica protiv Spartaka iz Moskve u Poreču a odmah sutra nastavak dalmatinske turneje, najprije u utorak, 29. srpnja u 19,30 Torcida kup u Splitu a potom serija prošli tjedan započetih turnira u zadarskom zaleđu.

 

LabinSport 

Novi Vinodolski Potpićan 98 mali nogomet turnir