U Drenju se otvara turistički kompleks „Snena uvala“

U Drenju se otvara turistički kompleks „Snena uvala“

22.5.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Tvrtka Divinus somnus iz Pule danas će svečano otvoriti svoju investiciju u Drenju, turistički kompleks od četiri kuća za odmor i pansiona „Snena uvala“. Smještajni kapacitet ima 4 zvjezdice i  kapacitet 52 ležaja. Voditelj projekta bila je Praeda grupa iz Pule, a investicija je teška 1.680.000 eura.

 

Osnovna ideja  samog projekta je razvoj malog i srednjeg poduzetništva, uvođenje novog vida turističke ponude više kategorije i razvoj turističke ponude istočne obale Istre. Na projektu je ukupno surađivalo više od 100 suradnika, a na održavanju, upravljanju i u sektoru pružanja usluga i smještaja gostiju trenutno je zaposleno 10 radnika raznih profesija čime je otvorena mogućnost novih radnih mjesta i razvoj istočne obale Istre kao prepoznatljive turističke destinacije sa drugačijom ponudom.

 

Otvaranjem ova dva ugostiteljsko-smještajna kompleksa u Drenju, povećao se smještajni kapacitet za oko 100 ležajeva. Tvrtka Divinus somnus do početku turističke sezone 2016. Planira u sklopu pansiona otvoriti restoran i konobu s bogatom ponudom autohtonih istarskih jela.

 

drenje nekretnine kompleks besplatna reklama turizam